Türk Metal Sendikası Üyelerine Özel Kart

 Türk Metal Sendikası Üyelerine Özel Kart

Türk Metal Sendikası Üyelerine Özel Kart

Emek KartTürk Metal Sendikası üyelerinin örgütlü gücü ile kurumlarla anlaşmalar yapar ve bu anlaşmalardan doğan Kazanım´ları Türk Metal üyesi tüm emekçilerin ve ailelerinin hizmetlerine sunar. Tüm Türk Metal üyeleri ayrı ayrı alışveriş yaparken bir aradaymış gibi toplu pazarlık gücünden faydalanır.

 Her alışverişinde seninle birlikte tüm emekçiler kazanır. Birlikte hareket ettikçe Kazanım´larımız da artarak devam eder.

NASIL ÇALIŞIR?

Anlaşmalı kurumlarda Emek Kart ile yaptığın alışverişlerde belirlenen oranlarda kazanım´lar elde edersin. Sen Alışveriş yaptıkça Kazanım elde edersin, arkdaşların da alışveriş yaptıkça Kazanım´larımız katlanır. Emek Dostu işletmelerdeki her alışverişinde Emek Kart´ı kasa görevlisine ibraz ederek okutursun. Sisteme kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra alışverişi istediğin ödeme yöntemi ile tamamlarsın. Ay içinde yaptığın alışverişlerin ay sonunda onayınla kartına tanımlanır bilikte kazanmanın tadını çıkarırsın. Ay sonunda cep telefonuna gelen mesajla Kazanım´larını onaylamayı unutma.

Ay içinde anlaşmalı kurumlarda yaptığın alışverişlerinden doğan tüm Kazanım´larını CarrefourSa marketlerinde dilediğin gibi harcayabilirsin. Emek Kart ile Kazanım yolculuğuna hemen başla!



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ