1 Kasım AKP saltanatının sonu olacak

1 Kasım AKP saltanatının sonu olacak

ARKALARINA BAKMADAN KAÇACAKLAR

1 Kasım AKP saltanatının sonu olacak 

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Murat Çakırca 1 Kasım´ın aynı zamanda saltanatın kaldırılmasının yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, ?Gelin hep beraber 1 Kasım´da bu saltanatı sona erdirelim. Kuyruklarına bakarak kaçsınlar? dedi.

BEN DE BİR KESKİNLİYİM

Cumhuriyet Halk Partisi Keskin ilçe kongresine katılan Milletvekili adayı Murat Çakırca erken seçimle ilgili olarak partililere çağrıda bulunarak ?Birlik ve beraberliğinizi bozmayın? dedi. Çakırca 7 Haziran seçiminde Keskin´de bazı kirli oyunlar ve bazı partililerin kendilerine göre özel durumundan dolayı kendi partisi yerine başka partilere oy kullandığını belirterek önümüzdeki seçimde hiç olmazsa herkesin kendi partisine oy vermesini istedi. Kendisinin de bir Keskinli olarak sonuca çok üzüldüğünü belirten Çakırca Türkiye´nin bu kötü gidişine dur demek ve saltanatın yerle bir olması için tüm partililerin partisine sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

ARKALARINA BAKMADAN KAÇACAKLAR
Milletvekili adayı Murat Çakırca erken seçim için belirlenen tarihin önemine işaret ederek ?Saltanatın kaldırıldığı tarihi seçerek tarihiden intikam alacaklarını düşünenler yanılıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi öyle düşünenlere öyle bir ders verecek ki kendileri de şaşıracak. Bugünkü terörün tek sorumlusu olanlar terörün kendilerini yakacağını hiç hesap etmediler? dedi. Çakırca partililere mutlaka sandık başına gitmelerini ve oylarını kendi partilerine vermelerini istedi.

HAKAN YURDAKUL İLÇE BAŞKANI

Kongrenin açılış konuşmasını yapan tek aday Hakan Yurdakul ise kendisisin ilçe başkanı olmasının bir ayrıcalık olmadığını sadece temsilde isminin olduğunu söyledi. Tüm CHP´lilerin birer ilçe başkanı, il başkanı, Milletvekili olduğunu söyledi. Daha sonra yapılan oylamada delegelerin tümümün oyunu alan Hakan Yurdakul Keskin ilçe başkanlığına seçildi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı