1 Kasım´da ülkenin geleceği belirlenecek

1 Kasım´da ülkenin geleceği belirlenecek

"DİĞERLERİNİN MEMLEKET MESELELERİNE DAİR ÇÖZÜMLERİ YOK"

1 Kasım´da ülkenin geleceği belirlenecek

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Farklı görüş ve inançtaki tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz, Gelin Saadet Partisi ile mecliste oynanan oyunlara, yaşanan tıkanıklığa son verelim. Gelin 1 Kasım´da oylarınızı tertemiz bir geçmişe sahip olan Saadet Partisi´ne verelim? dedi.

MEMLEKET MESELELERİNE DAİR ÇÖZÜMLERİ YOK

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, güncel konularla ilgili il başkanlığı binasında basın açıklaması yaptı. 1 Kasım´da yapılacak olan erken seçimi değerlendiren Vurgun, ittifak iddiaları, çözüm süreci, seçim barajı ve ülke ekonomisine dair soruları cevapladı. 7 Haziran genel seçimlerinden sonara ülkedeki siyasi açmaza değinen Vurgun, mecliste grubu bulunan tüm partileri beceriksizlikle suçladı. Vurgun, ?Geçirdiğimiz 80 günlük seçim sonrası süreç bize göstermiştir ki, mecliste grubu bulunan siyasi partilerin hiçbirisinin memleket meselelerine dair bir çözümleri yoktur. Eğer bir çözüm projeleri olsaydı, böyle bir aşamada kamuoyu ile paylaşır sorumluluklarını yerine getirilirlerdi. Böyle kritik bir dönemde, Saadet Partisi´nin sorumluluğu daha da artmıştır. Saadet Partimiz, tertemiz geçmişi, tertemiz kadrosu, ülkemizi ve milletimizi selamete çıkaracak projeleriyle saadetin tek anahtarı olduğunu bir kez daha göstermiştir? dedi.

?YÜZDE 10 BARAJI DEMOKRASİYE SIĞMAZ?

Yüzde 10 seçim barajının kalkması gerektiğini söyleyen Vurgun, ?Seçim barajı akla, mantığa, demokrasiye sığmaz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir seçim barajı yoktur. Temenni ederiz ki önümüzdeki süreçte bu ucube baraj kalkar.?

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ASLIMIZA RÜCU İLE MÜMKÜNDÜR.

Türkiye´nin normalleşmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Vurgun, çözüm önerilerini şöyle sıraladı: ?Ekonomik model olarak derhal, faizin esas alan tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçilmelidir. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemiz, yabancı istihbarat örgütlerinin ifsat alanı olmaktan bir an önce kurtarılmalıdır. NATO ve ABD´ye tahsis edilen üsler derhal geri alınmalıdır. Eğit-Donat projesine derhal son verilmelidir. Çözüm Süreci, bölge halkı ve bölgedeki önemli kanaat merkezleri dururken terör örgütüyle yürütülmeye çalışılmıştır. Bu yanlıştır. Yeni çözüm yolları aranmalıdır. Adalet mekanizması yeniden gözden geçirilip hukukun üstünlüğü ilkesi fiili olarak yeniden tesis edilmeli ve herkes kanun önünde eşit olmalıdır.?

ÜLKE, MİLLET MENFAATİNE OLACAKSA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ

Saadet Partisi´nin 1 Kasım´daki genel seçimde AK Parti´yle ittifak kuracağı iddialarına cevap veren Vurgun, ?Çok ağır bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde Türkiye´nin normalleşmesine, ülke menfaatine katkıda bulunacak ittifaklardan kaçınmayacağımızı geçmiş seçim dönemlerinde de ifade etmiştik. Anlaşıp oturamamak kötüdür. Koalisyon kurma becerisi gösteremeyenler ülkenin sorunlarını da çözemezler. Biz Saadet partisi olarak bütün siyasi partilerle ülke, millet menfaatine olacaksa ittifak yaparız. Bu ittifaklar, duruşumuzdan bir şey kaybettirmez. Ancak şunu da ifade etmek gerekir ki, ittifak konusunda herhangi bir somut adım, görüşme olmamıştır. Şu an seçime tek başımıza giriyormuş gibi çalışmalarımızı yapacağız? şeklinde konuştu.

1 KASIM TÜRKİYE´NİN KADERİNİN BELİRLENECEĞİ BİR SEÇİM OLACAK

1 Kasım´da yapılacak erken seçimde seçmenden Saadet Partisi´ne oy isteyen Vurgun, ?Bu seçim Türkiye´nin kaderinin, geleceğinin belirleneceği bir seçim olacak. İşte bunun için farklı görüş ve inançtaki tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Gelin Saadet Partisi ile mecliste oynanan oyunlara, yaşanan tıkanıklığa son verelim. Gelin 1 Kasım´da oylarınızı tertemiz bir geleceğe sahip olan Saadet Partisine verelim. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm dünya için hayırlara vesile olacak bir netice ile sonuçlanmasını temenni ediyoruz? ifadelerini kullandı.



İLHAT
1.09.2015 21:03:52
laf olsun küp dolsun.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız