10 işçi daha zehirlendi

10 işçi daha zehirlendi

TEHLİKE BÜYÜYOR MU?

10 işçi daha zehirlendi

Geçtiğimiz hafta Kırıkkale´de bir termik santralde çalışan 183 işçinin zehirlenmesinin ardından önceki akşam aynı yerde 10 işçi daha zehirlendi. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

SAYI YÜKSELDİ

Geçtiğimiz hafta Kırıkkale´ye bağlı Hacılar beldesinde bulunan bir termik santralin şantiyesinde kaynak ve boru temizliği sırasında çalışan ilk önce 31 işçi, mide bulantısı, kusma, göz ve boğaz yanması şikâyetleriyle 112 Acil Servis ekipleri ve kendi imkânlarıyla Yüksek İhtisas Hastanesine geldi. Güvenlik tedbirlerinin alındığı hastanede tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Tedavi altına alınan hastalar, ne olduğunu anlamadıklarını, gözlerinin yaşardığını ve bulantı çöktüğünü belirterek hastaneye başvurduklarını söylediler. Daha sonra bu sayı 183 kişiye çıktı.

HASTANEDEN BÜYÜK BAŞARI

Hastanede üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığını belirten Başhekim Tekin Akça, "Hastaların, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) Dekontaminasyon Ünitesinde yıkamaları yapıldı. Şu an müşahedeye alındılar. Hepsinin sağlık durumları iyi ve herhangi bir problem görülmemektedir" dedi.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!