102 Yeni MKE Çalışanı Enerji-Bir-Sen Üyesi Oldu

102 Yeni MKE Çalışanı Enerji-Bir-Sen Üyesi Oldu

ENERJİ BİR-SEN TARİHİNDE İLK

102 Yeni MKE Çalışanı Enerji-Bir-Sen Üyesi Oldu

Enerji Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu  Fabrikalarında yapılan 102 yeni üyeyi, toplu halde Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul´a teslim ederek sendika tarihinde bir ilke imza attı.

102 ÜYE KAYDI YAPILDI  

Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumuna bağlı Kırıkkale Mühimmat Fabrikası, Hurda İşletme Müdürlüğü, Silah Fabrikası Müdürlüğü, Barut Fabrikası Müdürlüğü, Ağır Silah Fabrikası Müdürlüğü ve Pirinç Fabrikası Müdürlüğü´nde yapılan 102 yeni üyeyi sendika genel merkezinde gerçekleştirilen törenle, Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul´a teslim etti.

İLKELİ VE DÜRÜST SENDİKACILIK

Enerji Bir-Sen Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplu üye teslim töreninde konuşan Tonbul, Enerji Bir-Sen´in, hizmet kolunda 6 yıldır genel yetkili sendika olduğunu, 2010 yılından bu yana kamu görevlilerinin mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasında önemli mesafe aldığını söyledi.  Enerji Bir-Sen´in başarılarının, kamu görevlileri tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Tonbul, ?tercih edilmemiz, ilkeli ve dürüst sendikacılık anlayışımızdan kaynaklanıyor. Hizmet sendikacılığımızla, her kesimin teveccühünü kazanıyoruz ? dedi.

ENERJİ BİR-SEN TARİHİNDE İLK

Kırıkkale Şubenin 102 üye ile Enerji Bir-Sen´in 20 bin üye hedefine önemli katkı sunduğunu söyleyen Tonbul, ?Kırıkkale Şubemizi tebrik ediyorum. Bu kadar sayı ile toplu üye teslimi Enerji Bir-Sen tarihinde bir ilk oldu. Kırıkkale´deki MKE fabrikalarında var gücüyle çalışarak bu üyeleri Enerji Bir-Sen ailesine kazandıran Şube Başkanımıza, Yönetimine ve iş yeri temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum. 20 Bin üye hedefi yolunda, bu 102 üyeyi çok önemli buluyorum. İnşallah MKE´de bu yıl genel yetkili sendika unvanını alacağız? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü