117 öğrenci yeni hayata başladı

117 öğrenci yeni hayata başladı

MEZUNİYETİN TADINI ÇIKARIN

117 öğrenci yeni hayata başladı

Kırıkkale Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaşılması ile birlikte mezuniyet günlerini kutladılar.

MEZUNİYETİN TADINI ÇIKARIN

Kültür Merkezinde düzenlenen güne Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, okul müdürleri, öğrenciler ve kalabalık bir öğrenci velisi katıldı. Kırıkkale Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Elif Torun, 117 öğrencinin mezun olduğunu ve öğrencilerin yeni bir hayata başladıklarını söyledi.  Gürsoy konuşmasının devamında, ?Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olarak 6. Dönem mezunlarımızı vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Büyük umutlarla okulumuza gelen 117 öğrencimizi yolcu etmenin onuru ve hüznü içerisindeyiz. Siz değerli velilerin duyguları herkesinkinden çok farklı dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz, gözbebekleriniz, evlatlarınız yaşam mücadelesinin içine, başarılı olacaklarına umut ederek uğurlamanın vakti geldi.?

BAŞARIYI HER ALANDA GÖSTERİN

?Ama içinizdeki onların istikballeriyle ilgili korku duymayın, bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar.  Sevgili öğrenciler sizlere ne mutlu ki, güçlü akademik kadrosuyla Milli Eğitim camiamızın en saygın okullarından birisi olan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ve saygı değer öğretmenlerimizin güvenli ellerinde başarıyla ve sağlıkla orta öğretim hayatınızı noktalıyorsunuz. Aynı başarıyı yükseköğretim hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum. Okulumuzun adına en yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum? dedi. Daha sonra öğrenciler Halk Oyunları gösterisi, Bayrak ve flama devir teslimi, spor dalında başarılı olan öğrencilerin gösterisi, okul birincilerinin yaş kütüğüne plaket çakması, mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle tören son buldu.

Haber Merkezi



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti