?15 Temmuz Millî İrade? ses getirdi

?15 Temmuz Millî İrade? ses getirdi

DÖRT GAZETENİN ORTAK ÇALIŞMASI

?15 Temmuz Millî İrade? ses getirdi

15 Temmuz Hain FETÖ Darbe Girişiminin yıldönümü vesilesiyle hazırlanarak başta Kırıkkale halkı olmak üzere tüm Türk Milletine armağan edilen ?15 Temmuz Millî İrade? özel gazetesi Kırıkkale´de büyük yankı uyandırdı.

DÖRT GAZETENİN ORTAK ÇALIŞMASI

Kırıkkale´nin önde gelen gazetelerinden Pusula, Bayrak, Ayrıntı ve Gerçek Gazetelerinin girişimi ve gazetemiz Köşe Yazarı Habilhan Pehlivanlı´nın editörlüğünde hazırlanan 15 Temmuz Milli İrade Gazetesi, 64 sayfa ve tamamı renkli olarak halkın beğenisine sunuldu. 15 Temmuz akşamı Cumhuriyet Meydanında toplanan halka ücretsiz olarak dağıtılan gazete dopdolu içeriğiyle de dikkatleri çekti.

HABER, YORUM VE KÖŞE YAZILARI

Gazetenin hazırlanması ve dağıtımı aşamasında büyük ilgi gösteren Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Bürokratlar, Esnaflar, İşadamları ve STK temsilcilerinin de yorum ve köşe yazılarıyla süslenen gazetede 15 Temmuz 2016´dan, 15 Temmuz 2017´ye kadar geçen süreç her yönüyle ele alındı.

GAZETEYİ ELLERİNDEN DÜŞÜRMEDİLER

Resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra topyekûn Kırıkkale halkının darbeye karşı verdiği maddi ve manevi mücadelenin anlatıldığı gazete, dağıtıldığı andan itibaren büyük ilgi gören ?15 Temmuz Millî İrade? özel gazetesi, gece boyunca Cumhuriyet Meydanını dolduran yüzlerce Kırıkkalelinin ve şehir esnafının elinden düşmedi.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ