172 acemi kasap yaralandı

172 acemi kasap yaralandı

ACEMİ KASAPLAR HASTANELERE TAŞINDI

172 acemi kasap yaralandı

Kırıkkale´de 172 acemi kasap yaralandı Kırıkkale´de Kurban Bayramı nedeniyle alınan tüm önlemlere rağmen yine bildik manzaralar oluştu.

HASTANELERE TAŞINDI

Bayram namazı sonrası kurbanlarını keserken bıçak ve büyükbaş hayvan darbesi sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan 172 kişi, hastanelere taşındı. Her kurban bayramında olduğu gibi Kırıkkale´de kapalı semt pazarı ile birlikte mahalle aralarında çocukların gözleri önünde kurban kesimi yapıldı. Sabah bayram namazının ardından başlayan kurban kesiminde, birçok yerde yine kurallara uyulmadı. Kesim yerlerine gitmeyip, mahalle aralarında kurbanını kesenler, çevre kirliliğine de neden oldu.

KÜÇÜK İREM NAZ GÖZYAŞINI TUTAMADI

Kapalı semt pazarında büyükbaş hayvanın kesimini gören 4 yaşındaki İrem Naz, gözyaşlarını tutamadı. İrem Naz, büyükbaş hayvanın güçlükle yere yatırılması sırasında gözyaşı döküp "Neden kesiyorlar kesmesinler. Yazık değil mi ?" diyerek ağladı.

ACEMİ KASAPLAR TEDAVİ GÖRDÜ

Bu arada kurban kesen acemi kasaplar yine hastanelere koştu. Hastanelerin acil servisleri el ve ayaklarından yaralanan acemi kasaplarla doldu. Kurbanlık keserken yaralanan 172 acemi kasap, hastanelere götürüldü. Yaralı sayısının yüksek olması nedeniyle tüm hastanelerdeki doktorlar seferber oldu. Acemi kasaplar arasında durumu ağır olanlar gözlem altına alınırken, hafif olanlar ise ayakta tedavi gördü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama