2 bin 320 kişi Osmanlıca öğrendi

2 bin 320 kişi Osmanlıca öğrendi

KÜLTÜREL HİZMETLER SUNULUYOR

2 bin 320 kişi Osmanlıca öğrendi

Hayrat Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi Yurtlar Kurumu ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından açılan kurslarda 2 bin 320 kişi Osmanlıca öğrendiği açıklandı.

SERTİFİKA VERİLDİ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hayrat Vakfı Kırıkkale Temsilcisi İsmail Efe, ?Ayrıca bu kursiyerlerden 320 kursiyerimiz de Kur´an-ı Kerim ve Tecvidli Okuma kursumuzu bitirerek sertifikalarını almışlardır. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında 450 kursiyerimize Kur´an- ı Kerim ve Osmanlıca Kursu sertifikası verildi? dedi.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Efe, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Kırıkkale Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Yahya Kemal salonunda yapılan sertifika törenimize Vali Vekili Adnan Kayık,  Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz Ekrem Yıldız,  Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy,  Müftü Yardımcısı Mustafa Turan ile çok sayıda öğrenci katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

?Bu vesile ile bu kursların verilmesinde emeği geçen Yahşihan Halk Eğitim Merkezi yöneticilerimize, Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz ile Sürekli Eğitim Merkezi yöneticilerimize ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlerimize Hayrat Vakfı adına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle hiç bir ücret almadan büyük bir özveri ve fedakârlıkla bu kursları veren kurs hocalarımızı büyük bir sevgi ve saygı ile selamlıyoruz.?

KÜLTÜREL HİZMETLER SUNULUYOR

?Son olarak bu kurslarımıza teveccüh edip kurslarımıza katılan ve Hayrat Vakfının bu tarihi, milli, dini ve kültürel hizmetlerine ortak olarak kurslarımızı başarı ile bitiren kıymetli kursiyerlerimizi de tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diliyoruz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti