21 bin metreküp su tüketiliyor

21 bin metreküp su tüketiliyor

Kırıkkale`de yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte günlük su tüketim miktarının 21 bin metreküp su tüketiliyor, KOSKİ Müdürü Ali Rıza Koçoğlu, Kırıkkale?de su sıkıntısı yaşanmaması için su depolarında gerekli bakım ve onarım çalışmalarının Yapıyoruz? dedi.

64 BİN METREKÜP SU KAPASİTELİ DEPO

KOSKİ Müdürü Ali Rıza Koçoğlu,Depolarda günlük 45 bin metreküp su bulunduğunu, 45 bin metreküp suyun sadece 21 bin metreküp`ünün tüketildiğini belirten Koçoğlu, "Depolarımızı tam kapasiteli doldurduğumuz da vatandaşlarımız mağdur olmayacak. Çünkü 64 bin metreküp su kapasiteli depomuz bulunmaktadır. Bu suyumuzda bize 3 gün yeter" diye konuştu.

 

SU MİKTARINI KADAR KREDİ YÜKLEYEBİLİYORLAR

Kırıkkale Belediyesinin e-belediye uygulamasına su borçlarının kısa sürede zahmetsiz bir şekilde ödenebildiğini ifade eden Koçoğlu, "Vatandaşlarımız artık su faturaları belediyemizin internet sayfasına girerek kredi kartı ile kolayca ödeyebilecekler. Öte yandan dijital su sayaçlarına vatandaşlarımızın gün geçtikçe ilgisi artıyor. Dijital sayaca geçen abonelerimiz dilediği kadar kredi yükleyebiliyor, dilediği kadar su kullanabiliyor. Kartında kredisi biten abonemiz belediyemiz girişinde bulunan `Su Matik`ten kartlarına kullanacakları su miktarını kadar kredi yükleyebiliyorlar" dedi. -



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ