24 Saat Emrinizdeyiz

24 Saat Emrinizdeyiz

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

24 Saat Emrinizdeyiz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can önceki dönemlerde olduğu gibi nöbetçi vekil uygulamasının devam edeceğini belirterek Kırıkkale´deki sorunlar ve çözümleri konusunda açıklamalarda bulundu. Can ?24 saat hemşerilerimizin emrindeyiz? dedi.

VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

AK Parti İl Başkanlığınca geçtiğimiz dönemlerde de uygulanan nöbetçi vekil uygulaması kapsamında dün vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekilleri Ramazan Can ile Mehmet Demir vatandaşların sorunlarını dinledi. Talep ve isteklerini not alan Milletvekilleri Kırıkkalelilerin daima hizmetinde olacaklarını söylediler. Uygulamanın bu dönemde süreceğini belirten Ramazan Can ?Kırıkkale halkına özellikle teşekkür ediyoruz. Bizlere ciddi oylar verdiler. MKE şu an alım yapıyor. İş Kur´a 60 civarında, Maliye Bakanlığı Talep ve Ağır Silah Çelik Fabrikasına ise 159 kişi alınacak. MKE´de eski dönemlerde 75-100 kişi alınırken bu yıl bu rakam 300-400 kişiye yükseldi. MKE son dönem itibari ile ciddi alımlar yapmaktadır.  1 Aralıkta her şey rutine dönecek. Kırıkkale her şeyin en iyisine layık. Elimizden geleni yapacağız.? dedi.

BU GELENEĞİ SÜRDÜRECEĞİZ

Milletvekili Mehmet Demir ise ?Cuma günleri halk ve basınımızla buluşmak gelenek haline geldi. Kırıkkaleliler olarak birlik ve beraberlik içinde olacağız. Kırıkkale´ye hizmet noktasında iyi bir çalışma yapacağımızı düşünüyorum.  Kırıkkale olması gerekenin eksiğini değil fazlasını alacak. Bu dönem farklı ve aktif bir milletvekilliği hizmetindeyiz? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız