2500 kişi kapasiteli spor kompleksi için protokol imzalandı

2500 kişi kapasiteli spor kompleksi için protokol imzalandı

2500 kişi kapasiteli spor kompleksi için protokol imzalandı

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bakanlıkta biraraya gelen Sezer yapılan görüşmeler neticesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzaladı.

İmzalanan protokol ile İlimiz Amatör Spor Kulüplerine 100.000 TL malzeme desteği, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor Kulübüne 100.000 TL nakdi yardım,Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi Okul bahçesine Spor Salonu için 2.000.000 TL ve mülkiyetiİlimiz Defterdarlığına ait Kaletepe Vergi dairesi olarak kullanılan binanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Merkezi olarak kullanılabilmesi amacıyla bakım ? onarım tadilatı için 1.500.000 TL destek ve yatırım kararı alındı.

Yapılan protokol gereği, İlimiz Başpınar Spor Komplekslerinin İl merkezine uzak olmasından dolayı halkımızın spor yapmaları için spor kompleksine ulaşımında zorluk yaşadıklarını, bu nedenle ilerleyen günlerde de merkezde Gençlik Merkezi ile birlikte içerisi antrenman salonları ile donatılmış 2500 kişi kapasiteli bir spor salonunun temeli atılacak.

İmzalanan protokolde Vali Yunus Sezer´in yanı sıra, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan´da hazır bulundu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı