297 kamu çalışanın işine son verildi

297 kamu çalışanın işine son verildi

22´Sİ RÜTBELİ 32 EMNİYET MENSUBU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

22´Sİ RÜTBELİ 32 EMNİYET MENSUBU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

297 kamu çalışanın işine son verildi

Kırıkkale´de Fethullahçı Terör Örgütü´nün darbe girişimi ile ilgili gözaltına alınan 30 emniyet mensubu, adliyeye sevk edilirken,7 kamu personelinin görevine son verildi, 297 kamu görevlisi görevinden uzaklaştırıldı.

32 EMNİYET MENSUBU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

15 Temmuz´daki darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen 22´si rütbeli 32 emniyet mensubu önce açığa alınmış daha sonra da gözaltı kararı çıkarılmıştı. Gözaltına alınan 30 zanlı, dün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

297 KAMU PERSONELİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada ise, Kırıkkale´de FETÖ terör örgütüyle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda 15 Temmuz´dan sonra 7 kamu personelinin görevine son verildiği, 297 kişinin de görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu.

HANGİ KURUMDAN NE KADAR PERSONELİN İŞİNE SON VERİLDİ?

Kırıkkale´de görevine son verilen ve görevden uzaklaştırılan kamu personeli şu şekilde: Emniyet Müdürlüğünden 31, Polis Meslek Yüksek Okulu´ndan 2, İl Jandarma Komutanlığı´ndan 1, Defterdarlıktan 5, Milli Eğitim Müdürlüğünden 196. Gençlik Spor İl Müdürlüğü´nden 2, Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar´dan 1, Sosyal Güvenlik Kurumu´ndan 6, İl Müftülüğünden 2, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü´nden 3, Kamu Hastaneler Genel Sekreterliğinden 11, Sağlık Müdürlüğü´nden 2, Halk Sağlığı Müdürlüğü´nden 18, İş-Kur´dan 1, TMO 1, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nden 5, belediyelerden 3.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ