30 Otobüsle Çıkarma Yapılacak

30 Otobüsle Çıkarma Yapılacak

AK PARTİ İL TEŞİKATIDA KONGRE HAZIRLIĞI

AK PARTİ İL TEŞİKATIDA KONGRE HAZIRLIĞI

30 Otobüsle Çıkarma Yapılacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun görevi bırakacağı açıklamasının ardından başlayan kongre süreci parti genel merkezinde yapılan temayül yoklamaları ile devam ederken il teşkilatı da kongre hazırlıklarını sürdürüyor. Kırıkkale il teşkilatının kongreye 30 otobüsle geniş bir katılım yapması bekleniyor.

İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI

AK Parti´de kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından başlayan kongre sürecine tüm teşkilatlarda olduğu gibi Kırıkkale´de de hazırlıklar yapılıyor. 22 Mayıs tarihinde yapılacak olağanüstü kongre öncesi parti genel merkezinde temayül yoklaması yapılırken AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Kongre öncesinde ilçe, belediye başkanları ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek birer toplantı gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay´ın bugünde mahalle başkanlarıyla bir araya gelecek. Kırıkkale il teşkilatının Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongreye 30 otobüsle geniş bir katılım yapması bekleniyor.

GELENEKLER ASLA BOZULMAZ

AK Parti genel merkezinde yapılan temayül yoklamalarında çıkan ismin Cuma günü açıklanması beklenirken kongre öncesi Türkiye genelinde bütün il başkanlıkları eş zamanlı olarak basın toplantısı gerçekleştirecek. Kongre öncesinde gerçekleştirilen temayül yoklamalarının AK Parti´de geleneklerin asla bozulmayacağının bir işareti olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Mürsel Akçay ?AK Parti Kırıkkale il teşkilatlı olarak hafta sonunda gerçekleştirilecek olan kongreye geniş bir katılım sağlayarak şehrimizi ve teşkilatımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hazırlıklarımız büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Kongremizin ülkemize milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Parti her zaman olduğu gibi bu kongreden de güçlü bir değişimle çıkacaktır? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız