7 ilde elektrik kesintisi yapılacak

7 ilde elektrik kesintisi yapılacak

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILACAK

7 ilde elektrik kesintisi yapılacak

Kırıkkale´de 7 Mayıs´ta elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti Kırıkkale ile birlikte 6 ilde daha uygulanacak.

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI

Kırıkkale, Ankara, İstanbul, Bartın, Çankırı, Kastamonu ve Zonguldak´ın bazı ilçelerine 7 Mayıs´ta elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ´den (Başkent EDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara´nın Altındağ, Beypazarı, Çamlıdere, Gölbaşı, Kazan, Kızılcahamam, Polatlı ve Şereflikoçhisar ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

Bartın´ın Amasra ve Merkez ilçeleri ile Çankırı ve Kastamonu´nun Merkez ilçelerinin bazı mahallelerinde de 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Aynı gün Kırıkkale´nin Bahşili, Balışeyh, Delice, Merkez ve Yahşihan ilçelerindeki bazı mahallelerde 08.30-16.00, Zonguldak´ın Alaplı, Devrek, Ereğli ve Merkez ilçelerinin bazı mahallelerinde 08.30-17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

SOKAK, MAHALLE VE SEMT

Ayrıca İstanbul´un Avrupa yakasında bazı ilçelere, planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında 7 Mayıs Pazar günü elektrik verilemeyecek. Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ´den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul´un Arnavutköy, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çatalca, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Silivri, Sultangazi ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı sokak, mahalle ve semtlerinde, 7 Mayıs´ta 08.00-20.00 saatlerinde, değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek. Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ´ın internet sitesinde yer alan ´Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları´ bölümünden ulaşabilecek.

Haber: Ahmet ALTUNDAĞ



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu