7 TIR yola çıktı

7 TIR yola çıktı

MALZEMELER İHTİYACI OLAN İLLERE GÖNDERİLİYOR

KIRIKKALE KREDİ YURTLAR KURUMUNUN YIKILACAK OLAN YURDUNDAKİ EŞYALAR GAZİANTEP´E ULAŞTIRILACAK

7 TIR yola çıktı  

KYK AFAD işbirliği 7 TIR yola çıktı Kırıkkale Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Kırıkkale AFAD Müdürlüğü arasında yapılan çalışma sonrasında Yıkılacak olan Kırıkkale yurdunda bulunan Baza ve Yataklar Gaziantep´e gönderildi.

GENEL MÜDÜRLÜKLE YAPILAN PROTOKOL

Genel Müdürlüklerce yapılan protokolle yaklaşık 7 TIR´lık malzeme dün sabah saatlerinde yola çıktı. Yahşihan ilçesi Yenişehir mahallesinde Kırıkkale yurdunun bahçesinde bir araya gelen her iki kurumun yetkilileri taşıma işlemlerini bizzat takip etti. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte buraya gelen ekip Yurdun yıkılacak olması nedeniyle AFAD ile yapılan protokol çerçevesinde AFAD yetkililerine Baza ve Ranzalar teslim edildi.

7 TIR DOLUSU MALZEME AFAD´A VERİLDİ

Teslim Töreninde kısa bir konuşma yapan Kredi Yurtlar Kurumu Kırıkkale Müdürü Haluk Karahan, Geçtiğimiz aylarda da 5 TIR Ranza ve Yatak göndermiştik. Bugünde yine 7 TIR´lık malzemeyi AFAD yetkililerine teslim edeceğiz. Her iki Kurumun Genel Müdürlükleri tarafından yapılan protokolle kurumumuzda atıl vaziyette bulunan Ranza, Yatakları AFAD´a teslim ediyoruz, AFAD yetkilileri bizden aldıkları Ranza ve Yatakları TIR´lar ile Gaziantep iline ulaştırıyorlar? ifadesini kullandı.

MALZEMELER İHTİYACI OLAN İLLERE GÖNDERİLİYOR

AFAD Kırıkkale İl Müdürü Mahmut Çoşkun, Bu yıl ikinci sevkiyatımız gerçekleştirildi. Bölgemizde bulunan Bu tür eşyaları yapılan protokolle ihtiyaç olan illere TIR´larla sevkiyatlarını yapıyoruz. AFAD olarak bize verilen emanetleri zamanında yerine ulaştırıyoruz? dedi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet