İFTAR ÇADIRI İLK GÜNDEN YÜZLERCE KİŞİYİ AĞIRLADI

 İFTAR ÇADIRI İLK GÜNDEN YÜZLERCE KİŞİYİ AĞIRLADI

Kırıkkale Belediyesinin gelenek haline getirdiği iftar çadırı uygulamasını bu yılda devam ettirdi. Cumhuriyet Meydanı ve Nokta Camii önüne açılan iftar çadırlarına yüzlerce kişi aynı anda oruçlarını açtı.

Kırıkkale Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar çadırı ramazanın ilk günü yüzlerce Kırıkkaleli’yi misafir ederek başladı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ile kurulan iftar çadırında ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğu yaşandı. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Kırıkkale Belediyesinin Ramazan ayında düzenlemiş olduğu iftar çadırı uygulaması vatandaşlar memnuniyet ile karşıladı.

Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vermek üzere iftar çadırları kurdu. Ramazan ayının ilk gününde iftar çadırına gelen birçok vatandaş, iftar vaktine dakikalar kala sofrada yerini aldı. Çadırda iftardan önce dualar edildi. Ezanın okunmasıyla vatandaşlar oruçlarını açtı. Ramazan ayı süresince Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Nokta Camii yanında kurulan çadırlarda vatandaşlara 4 çeşit yemek ikram edilecek.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız