ABC Orhan Demirhan Sağlık Kolejinden Gençlik Şöleni

ABC Orhan Demirhan Sağlık Kolejinden Gençlik Şöleni

"MİLLİ DEĞERLERİMİZ ÖNEMLİ"

ABC Orhan Demirhan Sağlık Kolejinden Gençlik Şöleni

Özel Güleç ABC Orhan Demirhan Sağlık Koleji tarafından hazırlanan Gençlik Haftası şenliği Hasandede´de gerçekleştirildi. Program oldukça ilgi görürken bahar şenliği havasında geçti.

YOĞUN KATILIM OLDU

Gençlik Haftası şenliği oldukça yoğun bir katılıma sahne oldu. Programa Özel Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Hasandede Köyü Muhtarı Deniz Satılmış, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve Hasandede halkı katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan ve bahar şenliği havasında geçen program ilgiyle izlendi.

KORTEJLE BAŞLADI

Program başlamadan önce bir kortej ile Hasandede caddeleri gezildi. Öğrencilerin açtığı dev Türk bayrağı dikkat çekti. Kortejde halkın katılımının yüksek olduğu gözlenirken yürüyüş sonrasında Atatürk anıtına çelenk konuldu. Çelenk konduktan sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından ABC Orhan Demirhan Sağlık Koleji bahçesine geçildi.

MİLLİ DEĞERLERİMİZ ÖNEMLİ

Program başlangıcında söz alan Özel Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç milli değerlerin eğitim anlayışlarının en önemli unsurlarından biri olduğunu dile getirdi. Milli değerlere sahip çıkmayı öğrencilere aşıladıklarını belirten Güleç, ?19 Mayıs bir milletin küllerinden tekrar doğuşu, kurtuluş savaşımızın ve milli mücadelemizin başlangıcıdır. Öğrencilerimizin umutla parıldayan gözlerinde, Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran irade, kararlılık ve inancı görüyoruz. Yarınlarımız için umudumuz, en büyük gücümüz öğrencilerimizdir.? şeklinde konuştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan program oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler tarafından hazırlanan 19 Mayıs konulu şiirlerin okunmasının ardından Özel Güleç ABC Orhan Demirhan Sağlık Koleji okul korosu sahne aldı. Koro ardından sahne alan halk oyunları ekibinin gösterisi beğeniyle izlendi.

SPORCULAR NEFES KESTİ

Özel Güleç ABC Sağlık Koleji bünyesinde kurulan jimnastik kulübü gösterileri oldukça büyük ilgi gördü. Sporcuların nefes kesen gösterisi katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi. Program sonunda bireysel olarak sahne alan öğrenciler söyledikleri türkülerle izleyicilere bir müzik ziyafeti sundular.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı