ABC´den Demokrasi yürüyüşü

ABC´den Demokrasi yürüyüşü

SONUNA KADAR MEYDANLARDAYIZ

ABC´den Demokrasi yürüyüşü

Kırıkkale´de faaliyetlerini sürdüren ABC Eğitim Kurumlarının yöneticileri, öğretmenleri, öğrenciler ve velileri yaptıkları yürüyüşle darbe girişimini kınadı.

SONUNA KADAR MEYDANLARDAYIZ

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç önderliğinde yapılan demokrasi yürüyüşü Kızılkanat Alışveriş Merkezi önünde başlayarak Zafer Caddesini takiple Cumhuriyet Meydanında tamamlandı. ABC Eğitim Kurumları olarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktıklarını belirten ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ?Bu millet diyor ki, biz biriz beraberiz, biz Cumhuriyetçiyiz, biz asil bir neslin ecdadın nesliyiz. Bizler Cumhuriyetimizi de, demokrasimizi de, vatanımızı da ve milletimizin bütününü de koruyacak güç, irade ve azme sahibiz. Başkomutan çekilin demeyene kadar biz bu meydanlardayız.?

MİLLETİN KURŞUNUYLA MİLLETİ VURDULAR

Güleç ?Vatan bizim en kıymetlimiz. Vatanı olmayanın namusu, şerefi, izzeti nefsi tam olmaz. Vatan olmazsa bunların bir kısmı hep eksik alır. Bizimde çok güzel bir vatanımız var. Dünya haritasına baktığınız zaman dünyanın en orta noktasında, en güzel yerinde, en kıymetli, en bereketli ve en stratejik noktasında ülkemizi görürüz. Bin yıllardan beri bu toprakların üzerindeyiz. Bu topraklar çok ihanet gördü. Fakat böyle namert bir isyan görmedi. Milleti, memleketi koruması için kendisine emanet edilen silahı milletimizin üzerine doğrulttular. Milletin kurşunuyla milleti vurdular. Allah bu silahlı terör örgütü FETÖ´yü kahrı bela etsin. Bize destek olan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı