ABD kana doymuyor

ABD kana doymuyor

TÜRK SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI ÖNDER KAHVECİ YENİ ŞUBE BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI

TÜRK SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI ÖNDER KAHVECİ YENİ ŞUBE BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI

ABD kana doymuyor

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesinin yeni şube binası hizmete açıldı. Açılışa katılarak yeni binanın üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunan Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ABD´yi Kudüs kararı dolayısıyla kınadı.

YENİ ŞUBENİN AÇILIŞINA KATILDI

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi, Zafer Caddesi Yıldırım İşhanı´ndaki yeni adresine taşındı. Yeni şube binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık çalışanlarına daha iyi hizmet verebilmek adına yeni yerlerine taşındıklarını belirten Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Buluç, yeni binanın üyelere hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışa katılan Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci´de bir yandan sendikal faaliyetleri hakkında bilgi verirken diğer taraftan dünyanın bir numaralı gündem maddesi olan Kudüs konusuna değinde. Kahveci ?ABD Başkanı Donald Trump´un Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıması kan ve gözyaşını arttırarak Ortadoğu´nun yeni bir kaosa sürüklenmesi planının yeni adımıdır. Tarihe bir utanç olarak yazılacak bu kararı kınıyoruz. Bu kanlı plan göstermektedir ki ABD ve emperyalistler akan kana doymamıştır. Yeni acıları ve yok oluşları istemekte bunun için kutsallar üzerinden bile plan koymaktan imtina etmemektedirler? dedi.

YÖNETİCİLER VE ÜYELER KATILDI  

Son derece modern, geniş ve ferah bir mekân olan şubenin açılışı Kur´an-ı Kerim tilavetiyle yapıldı. Gerçekleşen açılışa Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Alan ve Ümit Turhan, Ankara bir No´lu Şube Başkanı Orhan Yılmaz, Türk Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Nevzat Kurt, Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Başkanı A. Yücel Karabacak, Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Buluç ve Kamu Sen´e bağlı şube başkanları, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Köksal Tonga, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ