Acı ve feci: 2 ölü

Acı ve feci: 2 ölü

BÖYLE KAZA ANCAK FİLMLERDE OLUR!

BÖYLE KAZA ANCAK FİLMLERDE OLUR!

Acı ve feci: 2 ölü

Akşam saatlerinde Çevre Yolunda meydana gelen kaza, ancak filmlerde olabilecek tarzda bir felakete yol açtı. İki ayrı aracın çarptığı çift olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İddialara göre, Ankara´dan düğünden dönen 06 DP 5426 plakalı aracın sahibi Cengiz Batum, ihtiyaç molası vermek için Kırıkkale Çevre yolunda durdu. İhtiyaç giderdikten sonra Batum, tekrar aracına binerken, yoldan geçen ve plakası tespit edilmeyen bir araç Batum´a çarptı. Batum, yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra olay yerinde yaşamını yitirirken vuran araç ise kayıplara karıştı.

EŞİNİ KURTARMAK İÇİN İNMİŞTİ

Bu arada eşini kurtarmak için araçtan inen Filiz Batum´a ise plakası tespit edilemeyen başka bir araç çarptı. Bu araç da durmadan olay yerinden uzaklaştı. Baba ve annesinin yerde yattığını gören Ezo (19) ve Hasret Batum (4) adlı çocuklar, yoldan geçen bir aracı durdurdu. Araç sahipleri polisle ve ambulansa haber verdi.

KAZAZEDELERİ ÖLÜME TERK ETTİLER

Hastaneye kaldırılan anne Filiz Batum da hastaneye giderken yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı. Görgü şahitlerine göre, art arda meydana gelen her iki kazada da sürücüler olay yerinden uzaklaşıp kazazedeleri ölüme terk ettiler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama