Adem öğretmen palyaço oldu

Adem öğretmen palyaço oldu

ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK SÜRPRİZ?

ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK SÜRPRİZ?

Adem öğretmen palyaço oldu

2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı büyük bir coşku ile açıldı. Coşkunun sürprizlere döndüğü okul ise Mustafa Necati İlköğretim Okulu 1/C sınıfı oldu. Sınıf öğretmeni Adem Canarslan okulun ilk günü öğrencilerini palyaço kostümüyle karşıladı.

ÖĞRENCİLER ŞAŞIRDI

Kırıkkale il genelinde binerce minik öğrenci birinci sınıfa başladı. Kimileri heyecanlı, kimileri ise okulun ilk günü olması nedeni ile tedirgindi. Kırıkkale Mustafa Necati İlköğretim Okulu 1/C sınıf öğretmeni Adem Canarslan da öğrencilerinin okula adaptasyonunu kolaylaştırmak için onları palyaço kostümü ile karşıladı. Sınıfa giren öğrenciler karşılarında palyaço kostümü içerisinde ki öğretmenlerini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi bir anda tüm öğrenciler tedirginliklerini üzerlerinden attıkları gözlemlendi.

GÜZEL ANILAR

Okulların açıldığı ilk gün öğrencilerine farklı bir etkinlik yapmak istediğini söylen sınıf öğretmeni Canarslan bundan sonra da farklı etkinliklerinin ve sürprizlerinin olacağını, bu etkinlik ve sürprizlerle çocukları hayata kendilerine olan güvenlerini artırarak başlamalarını hedeflediğini söyledi. Öğrencilerinin geçmişlerinde ne kadar çok anıları olur ise hayatlarının geri kalan kısımlarında o kadar çok mutlu olacaklarını söyleyen Canarslan kendisi de palyaço kostümüyle öğrencilerini karşılamasında ki amacının hafızalarda güzel anılar bırakmak ve çocuklarının mutlu bir yaşantı sürmelerini amaçladığını söyledi.

İLK DERS RENKLİ ŞEKERLERDEN UZAK DURUN

Öğrencileri ile tanışan Adem Canarslan´ın ilk dersi de zararlı yiyecek ve içeceklerden çocukların uzak durmalarını istemek oldu. Mikrop ve bakterilerin renkli şekerler ile beslendiğini ve dişlerin köklerini kuruttuğunu söyleyen Canarslan tüm öğrencilerden zararlı gazlı içeceklerden ve renkli şekerlerden uzak durmalarını ve saat 21.00´de uyumaları için söz aldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti