Ahalı´ya köy odası

Ahalı´ya köy odası

Ahılı´da köy odası açılışı yapıldı. Yaşlıların yanı sıra gençlere de yer verilen Köy odasında kütüphanenin de olacağı bildirildi.

AÇILIŞ TÖRENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bir süredir tadilat çalışmaları yapılan Ahılı Köyü Zahir Aykul & Mahir Önal Köy odası düzenlenen törenle hizmete girdi. Köy meydanında düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Konuşmaların ardından köy ahalisinden oluşan halay ekibi Kırıkkale yöresi halayını çekerken, büyük alkış topladı. Hizmete giren Köy odası içerisinde açılan tarihi eserler köşesi de açılışa katılanların büyük ilgisini gördü. Açılışa katılan protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar toy odasının Ahılı köyüne ve Kırıkkale´ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VARDIR Ahılı Köyü Platformu adına konuşan İdris Aykul, ?Köyümüze sahiplenme adına bizim elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Ahılı Köyümüz Milletvekilleri, ülkemizde söz sahibi olmuş bürokratlar ve işadamları yetiştirmiş şirin bir köyümüzdür. Ahılı´nın suyunu anlatmamıza gerek yok. Biz istiyoruz ki Ahılı´ya TOKİ gelsin, yatırımlar gelsin, çünkü alanı müsait bir köy. Birlik ve beraberlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Böyle bir köy odası açarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim istedik. Bu köy odası tüm köy sakinlerinindir. Toy odamız Ahılı köyümüze hayırlı uğurlu olsun? dedi.

HABER MERKEZİ 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ