AHİKA 2015 Yılı Teknik Destek Programı için ilana çıktı

AHİKA 2015 Yılı Teknik Destek Programı için ilana çıktı

PROJE HAZIRLANMASINA KATKI SAĞLANACAK

AHİKA 2015 Yılı Teknik Destek Programı için ilana çıktı

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında uygun proje başvurularının sunulması amacıyla ilana çıktı.

PROJE HAZIRLANMASINA KATKI SAĞLANACAK

İlanda şu bilgilere yer verildi: ?Programın amacı; yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamaktır. Ajansımıza sunulacak projeler; eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, danışmanlık sağlama, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi kurumsal nitelikli ve kapasite geliştirici faaliyetleri içerebilmektedir.?

BAŞVURU YAPABİLECEKLER

?Programa yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, kar amacı gütmeyen birlikler ve kooperatifler başvurabilmektedir. Ajans tarafından sağlanacak teknik destek sadece uzman teminini ve uzmanların yol ve konaklama giderlerini kapsamaktadır. Program kapsamında her bir projenin Ajans´a toplam maliyeti en fazla (KDV dâhil) 15 bin olabilmektedir.?

İLK DÖNEMDE PROJE SUNUMU YAPILMALI

?Teknik destek programının bütçesi 3 dönem için toplam 400 bin TL olarak belirlenmiştir. Uygun sayıda ve nitelikte projelerin gelmesi durumunda söz konusu tutar ilk dönemde tamamen kullanılabilecektir. Bu sebeple, teknik destek programımızdan istifade etmek isteyenlerin ilk dönemde projelerini sunmalarını öneriyoruz.?

BAŞVURU SÜRESİ

Temmuz-Ağustos Dönemi Son başvuru günü: 31.08.2015, saat: 17.00 Eylül-Ekim Dönemi: Son başvuru günü; 30.10.2015, saat: 17.00 Kasım-Aralık Dönemi: Son başvuru günü; 31.12.2015, saat: 17.00.  Söz konusu program hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı www.ahika.gov.tr internet sitesinden temin edilebilmektedir.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı