AHİKA ve TÜİK kurumların çalışmalarına ışık tutuyor

AHİKA ve TÜİK kurumların çalışmalarına ışık tutuyor

PAYDAŞ ANKETİ DÜZENLENDİ

AHİKA ve TÜİK kurumların çalışmalarına ışık tutuyor

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesinde kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine yönelik paydaş analiz çalışması yapıldı. Balışeyh Kaymakamlığı, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürlüklerince organize edilen çalıştay, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Balışeyh Sosyal Tesisleri toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kaymakam Yusuf Yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada, AHİKA ve TÜİK´in önemli kurumlar arasında olduğunu belirterek bu kurumların diğer kurumların çalışmalarına ışık tutarak önemli bir görevi üstlendiğini söyledi.

PAYDAŞ ANKETİ DÜZENLENDİ

Çalıştayda, Nevşehir AHİKA Bölge Müdürlüğünden Sevgi Saraç Yılmaz ile TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğünden Meliha Demiray ve Meriç Özen, bölge müdürlüklerinin çalışma faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine kurumlarının teşkilat yapılarıyla ilgili sunumlar yaptı. Daha sonra katılımcılara kurumlarının çalışma ve işlevselliğine yönelik paydaş anketi düzenlendi.

İLÇE İDARECİLERİ KATILDI

Çalıştaya, Kaymakam Yıldırım´ın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan ile ilçedeki 17 kurumun yöneticileri katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü