AHİKA´dan 9 milyon destek

AHİKA´dan 9 milyon destek

KOBİ´LERE DESTEK AHİKA´DAN...

AHİKA´dan 9 milyon destek

TR71 bölgelerinin yatırım alması adına çalışmalar gerçekleştiren Ahiler Kalkınma Ajansı, 2016 yılı Mali Destek Programını açıkladı. ?KOBİ Geliştirme Mali Destek Programı´ kapsamında yapılacak miktarı da açıklayan AHİKA, toplam destek miktarının 9 milyon TL olduğunu belirtildi.

MALİ DESTEK PROGRAMI

2016 Yılı Mali Destek Programı, Ahiler Kalkınma Ajansının vizyonu ve üst ölçekli planlar çerçevesinde bölge için öncelikli olan, ?Kobi Geliştirme Mali Destek Programı´ açıklandı. Program kapsamında kullandırılacak toplam destek miktarı ise 9 milyon TL olarak belirtildi. TR71 Bölgesi´nde yani Kırıkkale, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde Kobilerin üretim/hizmet kapasitesinin geliştirilmesi, üretimde verimliliğin sağlanması ve ürün çeşitliliğinin artırılması ile yüksek katma değerli ürün/hizmet elde edilmesi ve ulusal/bölgesel rekabetçiliğin artırılması yolu ile bölgesel gelişmeye katkı sağlanmasını amaçlayan ?Kobi Geliştirme Mali Destek Programının toplam bütçesi ise 9 milyon TL.

BAŞVURULAR KAÇIRMAYIN

Sadece KOBİ tanımına uyan işletmelerin başvurabileceği Kobi Geliştirme Mali Destek Programı´nda Ajans asgari tutarı 75 bin TL, azami tutar ise 400 bin TL olarak açıklandı. Programa başvurular ise 8 Nisan 2016 Cuma günü Saat 18.00´de sona ereceği belirtilerek, online olarak KAYS veri tabanına yapılan proje başvuruları, matbu olarak ve kapalı zarf içinde taahhütlü posta ve kargo yoluyla veya elden Nevşehir´de bulunan Ajans Merkezi, Aksaray, Kırıkkale. Kırşehir ve Niğde illerinde bulunan Yatırım Destek Ofislerine teslim edilecek.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı