Ahılılılar yağış için ?şükür? duasına çıktı

Ahılılılar yağış için ?şükür? duasına çıktı

DUA EDİP KURBAN KESTİLER

Ahılılılar yağış için ?şükür? duasına çıktı  

Ahılı Köyü´nde, köylüler özellikle son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle şükür duasına çıktı. Hamlıdede mevkiinde bir araya gelen köylüler dua sonrasında kurban kestiler.

DUA EDİP KURBAN KESTİLER

Kırıkkale´ye bağlı Ahılı Köyü´nde köylüler yağışlar nedeniyle şükür duasına çıktılar. Düzenlenen şükür duasında, sabahın erken saatlerinde Hamlıdede mevkiine gidilerek kurbanlar kesildi. Daha sonra kesilen kurbanlardan yemekler pişirildi. Öğle namazına müteakiben istiska namazının kılınmasının ardından bölgede etkili olan yağış nedeniyle şükür duası yapıldı. Duaların ardından kesilen kurbanların etinden hazırlanan yemekler vatandaşlara ikram edildi.

YAĞIŞLI VE BEREKETLİ BİR YIL OLACAK

Bereketli bir yıl geçtiğini dile getiren Köy Muhtarı Davut Doğan, "Bölgemiz her yıl kuraklıkla karşı karşıya gelirken Allaha çok şükür son bir kaç yıl yeterince yağış aldı. Bereketli bir yıl geçiriyoruz. Bu sebeple bir şükür duası tertip ettik. Allah kabul etsin. Bu vesileyle bir araya gelen köylülerimizle hasbihal ediyoruz" dedi. Şükür duasına, köylülerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Davetlilere etli pilav ikram edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü