Ak Parti Adaylarından Ziyaretler Son Hız

Ak Parti Adaylarından Ziyaretler Son Hız

BİR GÜNDE 10 KURUM GEZDİLER

Ak Parti Adaylarından Ziyaretler Son Hız

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, kurum ziyaretlerine devam ediyorlar.

TEK TEK TOKALAŞTILAR

Pazartesi gününden itibaren seçim çalışmalarına hız veren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir bugün de çalışmalar kapsamında resmi kurum çalışanlarını ziyaret ettiler. Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlayan seri ziyaretlerde sırasıyla Kırıkkale Defterdarlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kaletepe ve Irmak Vergi Daireleri, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğünü gezen adaylar buralarda çalışanlarla tek tek tokalaşıp sohbet ettiler.

BİLGİ ALDILAR

Bir günde 10 kurumu ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları Can ve Öztürk kurumlarda çalışan personel tarafından ilgiyle karşılandılar. Personelle tek tek görüşen adaylar Kurum Müdürleriyle de görüşüp çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı