AK Parti esnafın yanında

AK Parti esnafın yanında

BAŞKAN AKÇAY, BOŞ DURMUYOR

AK Parti esnafın yanında

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, yönetim kurulu eski üyeleri ve üye ziyaretlerine hız kesmeden devam etti. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç ile birlikte yönetim kurulu eski üyeleri ve üyelere ziyaret eden Akçay, Partimizin eski yeni bütün üyeleri ile her zaman iletişim içersindeyiz? dedi.

BOL KAZANÇLAR

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı (AK Parti İL Başkan Yardımcısı) Bahadır Kılıç ile birlikte üye ziyaretlerine devam etti. Eski yönetim kurulu üyelerinden Kot Dünyası İşletme Sahibi ve Lokman Hekim Baharat İşletme Sahibini işletmelerinde ziyaret eden Akçay ve Kılıç, Buhara Kuruyemiş İşletme Sahibi ve Merkez Kebap İşletme Sahibi ve Belediye Meclisi Üyesi Halil Karataş´ı işletmelerinde ziyaret ettiler. Üye ve eski yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ülke ve Kırıkkale gündeminde yer alan konuklar hakkında kısa değerlendirme yapan İl Başkanı Akçay ve Kılıç, işletme sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulundu. Akçay ve Kılıç, daha sonra bazı esnaf ve seyyar satıcılarla da bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulundular.

HEP BERABERİZ

Eski ya da yeni hiç ayrım yapmadan gerek üye gerek esnaf ziyaretlerinin devam ettiğini, bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edeceğini belirten AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Bizler teşkilat olarak eski yönetim kurulu üyelerimizi ve üyelerimizi, sık sık ziyaret ediyoruz. Bu bir gönül birliğidir. Çalışmalarımızda halkımızla sürekli iç içe oluyoruz ama gönüldaşlarımızı da asla ihmal etmiyoruz. Partimizin 2002 yılından bu tarafa oy potansiyelinin katlanarak artmasında başta halkımızın teveccühünün büyük önemi vardır. Bunun yanı sıra bu başarının bir diğer aracı ise eski ve yeni bütün teşkilat ve üyelerimizin kusursuz hizmet ve destekleridir. Bizde bu şuurla asla kendilerini yalnız hissetmelerine izin vermiyoruz.? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız