AK Parti Kırıkkale´de deprem

AK Parti Kırıkkale´de deprem

AKÇAY İSTİFA ETTİ

Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay´ın görevinden istifa edeceği yönündeki tartışmalar dün istifa haberiyle son buldu.

Dün akşam saatlerinde gündeme düşen habere göre AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay istifasını Genel Merkeze sundu. Akçay´ın, istifasından sonra İl Başkanlığında yönetim ve diğer organlarla toplantı yaparak istifasını değerlendirdiği öğrenildi. Mürsel Akçay´ın yerine Av. Cebrail Veske´nin atandığı,  Veske´nin bugün toplantı yaparak il başkanlığını ilan edeceği ileri sürüldü.

HABER: Murat Karadağ



Abidin Emmi
18.09.2017 22:50:49
Haydi Abbas vakit tamam Akşam diyordun işte oldu akşam

ragıp
19.09.2017 08:42:41
Mürsel beye yazık oldu çalışkan bir insandı maalesef mevcut 2 vekille arası hoş değildi ama Mehmet bey ve ramazan can beyin birlikteliği Mürsel beyi yemeleri hoş değil artık ne olur çekişme olmasın bırakın cumhurbaşkanımızın dediği gibi hizmette yarışın kuyu kazmayı bırakın bu şehre yazık oluyor yazık.Şimdi malum belediye başkanımızın da kuyusu kazılıyor bunu duyuyoruz çünkü ramazan bey yada Ahmet bey aday olacakmış iyi be ne diyelim.

Bekir Beyazdağ
19.09.2017 19:56:07
Bu işler böyle işte.Sen birilerinin yerine atamayla gelirsen biride seni devirir koltuğuna geçer.Yani etme bulma dünyası diyoruz buna. Mürsel Akçay n yerine birileri gelecek ama inşallah gelen gideni aratmaz.Eğer yapacağınız atamayla " eyvaaah keşke Mürsel gitmeseydi " dedirtirseniz o zaman tüm Kırıkkale nin vebali boynunuza binsin inşallah deriz haberiniz olsun

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız