AK Parti tek başına iktidara gelecek

AK Parti tek başına iktidara gelecek

SEÇİM HÜKÜMETİ HAYIRLI OLSUN

AK Parti tek başına iktidara gelecek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, ?AK Parti 18 milletvekili eksikle tek başına iktidarı kaybetmişti. 1 Kasım seçimlerinde 18´in üzerinde milletvekili daha kazanarak AK Parti tek başına iktidara gelecektir? dedi.

SEÇİM HÜKÜMETİ HAYIRLI OLSUN

Halk günü öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Milletvekili Can yaptığı açıklamada, ?Bütün partilerin aday listesi 18 Eylül´de netleşmiş olacak. 42 günlük bir seçim çalışması olacak. Her daim biz AK Parti teşkilatları olarak arazideyiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Seçim hükümeti bugünlerde kurulacak. Cumhurbaşkanımız bütün siyasi Milletvekillerine mektup yazarak talepte bulundu. HDP´den 3 milletvekilinden 2´si kabul etti. MHP´den 3 milletvekilinden 1´i kabul etti. CHP´den ise 5 kişiye teklif gönderildi 5´i de kabul etmedi. Anayasal zorunluluk gereği kabul etmeyenlerin yerine bağımsız milletvekillerinden atamalar yapılacak ve seçim hükümeti iş başına geçecek. Seçim hükümeti memleketimize hayırlı olsun? ifadelerine yer verdi.

TSK VE HÜKÜMETİMİZE TEŞEKKÜR

Can, ?AK Parti 18 milletvekili eksikle tek başına iktidarı kaybetmişti. 1 Kasım seçimlerinde 18´in üzerinde milletvekili daha kazanarak AK Parti tek başına iktidara gelecektir. Türkiye´de ciddi derecede terörle mücadele yapılmaktadır. Siyasi irade ve hükümet TSK´ya gereken desteği vermektedir. PKK tarihinde ilk defa bu derece tahribata uğratıldı. Bu konuda TSK ve hükümetimize teşekkür eder, şehitlerimize Allah´tan rahmet dilerim? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız