AK Parti´de kongre hazırlığı sürüyor

AK Parti´de kongre hazırlığı sürüyor

İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI BOZDEMİR´İN BAŞKANLIĞINDA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI BOZDEMİR´İN BAŞKANLIĞINDA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti´de kongre hazırlığı sürüyor

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, partinin Merkez İlçe Teşkilatı ve Mahalle Başkanları ile birlikte 17 Aralık tarihinde yapılacak olan Başbakan Binali Yıldırım´ın da katılacağı kongre ile ilgili istişare toplantısı yaptı.

KONGRE İÇİN TOPLANTI YAPILDI

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı ilçe ve belde kongrelerini tamamladı. Merkez İlçe Kongresini de gerçekleştiren parti, 17 Aralık tarihinde yapılacak olan kongre için hazırlıklarını sürdürüyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen´in tek aday ve tek listeyle gireceği kongre için parti binasında istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya partinin Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Haydar Bozdemir ve yönetimi ile Mahalle Başkanları katıldı.

TÜM KESİMLERİ DAVET EDİYORUZ

Kongre ve Başbakan hazırlıklarının konuşulduğu toplantıda, kongreye katılımın yüksek olması için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. İl Başkanı Nuh Dağdelen, buna göre yapılan planlama konusunda bilgi aldı ve bazı düzeltmelerde bulundu. Tüm kesimlerin kongreye davet edileceğini söyleyen İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Kongremize katılımı çok geniş bir kapsamla gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendinin de onurlandıracağı kongremizde her kesimden temsilcilerin olmasını arzu ediyoruz. Buna göre bir planlama yapıyoruz? dedi.

KONGREYE BAŞBAKAN KATILACAK

Toplantıda bununla ilgili çalışmalar ve program akışını konuştuklarını ifade eden Başkan Dağdelen, gün içinde Başbakan´ın ziyaret ve belki de açılışlar gerçekleştirebileceğini, buna yönelik de bazı hazırlıklar olduğunu belirtti. Başbakanlık ile programa ilişkin görüşmeler yapıldığı ifade edildi.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı