Akçay´dan hemşirelere gül

Akçay´dan hemşirelere gül

HEMŞİRELİK ZOR VE MEŞAKKATLİ MESLEK

Akçay´dan hemşirelere gül

AK Parti Kırıkkale İl teşkilatı Hemşireler Haftası münasebetiyle yüksek ihtisas hastanesinde bulunan hemşire ve sağlık personellerine gül dağıttı. Zor şartlarda büyük özveri ile çalışan hemşire ve sağlık görevlilerinin hemşireler gününü kutlayan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ?Hemşirelerimiz sağlık sektörünün vazgeçilmez unsurlarından birisidir? dedi.

HER ZAMAN GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ

Hemşireler haftasını daha önce yaptığı basın açılaması ile kutlayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İl Yönetimi ile birlikte yüksek ihtisas hastanesinde hemşireleri görevleri başında ziyaret etti. Hemşirelerin, Hemşireler Haftasını kutlayan Akçay ve beraberindeki heyet, hemşireler ve sağlık görevlilerine gül dağıttı. Hemşirelerin zor şartlar altında sabır ve özveri ile çalışmalarının sürdürdüklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, her türlü sıkıntı ve taleplerinde kendileri ile görüşmeye açık olduklarını dile getirdi. Yüksek İhtisas Hastanesi Baş Hekimi Tekin Akça´nın da katıldığı etkinlikte AK Parti il teşkilatı bütün hastane personeline gül dağıttı. Akçay, ziyaretlerde servislerde yatan hastaları da ziyaret ederek hem gül verdi hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ZOR VE MEŞAKKATLİ MESLEK

Hemşireler Haftası nedeniyle hastanelerde hemşire ve sağlık personellerini ziyaret ederek onlara icra ettikleri zor ve meşakkatli meslek hayatlarında başarılar dileyen Akçay ?İl teşkilatı olarak hemşireler haftasında hemşirelerimiz görevleri başında ziyaret etmek istedik. Bakıma muhtaç insanla büyük bir insaniyet, özveri ve sabır ile hizmet eden bu gönüllü meslek grubu mensuplarımızla böyle anlamlı günlerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşirelerimiz ve sağlık personellerimiz hepimizin kimi zaman kendi canımızı, kimi zamanda en sevdiklerimizin ve yakınlarımızın canlarını emanet ettiğimiz nadir kişilerden oluyorlar. Be nedenle bu ulvi görevi yapan kıymetli sağlık personellerimizin sağlık haftası ve hemşireler haftasını kutluyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ