Akçay ve Öztürk Galericiler sitesini gezdi

Akçay ve Öztürk Galericiler sitesini gezdi

AKÇAY VE ÖZTÜRK AK PARTİ'NİN 2002 YILINDAN İTİBAREN TÜRKİYE VE KIRIKKALE'YE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIĞINI SÖYLEDİLER

Akçay ve Öztürk Galericiler sitesini gezdi

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti ve çalışanlarla sohbet etti. Akçay ve Öztürk Ak Parti'nin 2002 yılından itibaren Türkiye ve Kırıkkale'ye büyük hizmetler yaptığını söylediler ve istikrarın sürmesi için destek istediler.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Hiçbir zaman makama gelmeden sırf oy almak için yalan söylemeyiz diyen Öztürk, esnaflarla yaptığı konuşmada Şunu yapacağız bunu yapacağız demem. Ben değil biz anlayışımız her zaman önceliğim olacak. Kırıkkale için ne yapılacaksa çalışmalarımız ortak bir koordine şeklinde olacak. Kırıkkale için elimizi taşın altına koyup cadde cadde, sokak sokak bu şehri gezerek hizmet yapacağız. Bende bu şehrin evladıyım. Bu şehir için beraber bir şeyler yapalım. Su, yol, çöp bunlar belediyenin aslı görevidir. Biz bunların da dışına çıkarak tüm şehri bir bütünmüş gibi kucaklayacağız' dedi.

ÜLKEDE İSTİKRAR VAR HİZMET VAR

Kırıkkale'miz için ülkemiz için, insanımız için çalışan bir partinin mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Akçay da, ‘2002'den önce yaşananları herkes biliyor. Bu milletimiz 2002'den sonra yapılan hizmetleri de gördü. Bu nokta da kararını ona göre verecektir. Hastanelerde yaşanan kuyruk çilelerinden 5 yıldızlı istediğin zaman gidip muayene olabileceğimiz hastanelere kavuştuk. Analarımızın bacılarımızın başörtüleri yerlerde sürünürken, şimdi herkes özgür iradesiyle kamusal alanlara ve üniversitelere rahatça girebiliyor. Ekonomik krizler yaşayıp başbakana yazar kasalar fırlatılıp ülke ekonomisi alt üst olurken şimdi milli gelirimiz 2 bin 500 dolardan 12 bin 500 dolarlara çıktı. Ülkede istikrar var hizmet var. Bu istikrar ve hizmetin devamı için desteğinizi verin' dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız