AK Gençlik Nevşehir'de moral depoladı

AK Gençlik Nevşehir

ÇOK GEZEN BİLİR...

AK Gençlik Nevşehir'de moral depoladı

Ak Parti Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri Lise Teşkilatlarıyla Nevşehir'in tarihi turistik yerlerini gezdiler.  Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven seçim öncesi gençlerin moral motivasyonlarını artırmak için bu organizasyonu yaptıklarını söyledi.

YURTSEVEN'E TEŞEKKÜR

Yaptığı sosyal organizasyonlarla sıkça adından söz ettiren Ak Parti Gençlik Kolları il Yönetim Kurulu Üyeleri 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere daha iyi hazırlanmak için sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Lise Teşkilatları tarafından oluşan bir grup Nevşehir Ürgüp-Göreme'yi gezerek moral tazelediler. Rehber eşliğinde yapılan gezide Nevşehir'in tarihi turistik yerlerini görme fırsatı bulan Ak Gençlik bu geziyi tertip eden ve maddi manevi destek veren Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven'e teşekkür ettiler.

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Gezi sonrası bir açıklama yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven seçim öncesi gençlerin moral motivasyonlarını artırmak için bu organizasyonu yaptıklarını söyledi. Daha önce Ak Gençlik'in Keskin Taş Mektep, Ankara Kocatepe Camii sabah namazı, TBMM ziyareti gibi daha sayamadığımız birçok etkinlik yapıyoruz. Yaklaşan 7 Haziran genel seçim çalışmalarına başlamadan da gençlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için çok istedikleri Nevşehir gezisini tertip ettik. Sosyal etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz. Çünkü Kırıkkale Ak Gençlik her şeyin en iyisine layıktır' dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok