AKP bilgisayara verdiği değeri öğretmene vermedi

AKP bilgisayara verdiği değeri öğretmene vermedi

AKP İKTİDARI SINIFTA KALDI

AKP bilgisayara verdiği değeri öğretmene vermedi

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer eğitim-öğretimde sorunlar yumağının giderek büyüdüğünü söyledi. Göçer bunun için duyarlı olunması gerektiğini bildirdi. Göçer ÂKP 13 yıldır bilgisayara verdiği değeri öğretmene vermedi.?

SORUNLAR HER YIL BÜYÜYOR

Milletvekili Seyit Ahmet Göçer yeni eğitim-öğretim yılıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada ?Yeni eğitim-öğretim yılının açıldığı bugünlerde kıymetli yavrularımızın ve eli öpülesi öğretmenlerimizin önemli sorunlarla karşılaştığını görüyoruz. Bu sorunlar yumağına duyarsız kalıp yavrularımız ve öğretmenlerimizin problemlerini görmemezlikten gelip her şeyi sütliman gibi göstermek vicdanla bağdaşmayacak bir tutumdur? dedi.

AKP İKTİDARI SINIFTA KALDI

Göçer açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?13 yıllık AKP iktidarında bilgisayara, tablete verilen değer öğretmenlerimize verilmemiştir. Maalesef öğretmenlerimiz kitap almaya korkar hale gelmişlerdir, maddi yönden problem içinde olan öğretmenlerimiz körpe beyinlere nasıl faydalı olacaklardır. Öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimize insan onuruna yaraşır değer verilmemiş ve tabletler, bilgisayarlar pazarlama aracı olarak görülmüşlerdir. MHP iktidarında öğretmene ve yavrularımıza hak ettiği değer verilecek ve onların insan onuruna yakışır bir yaşam sürmeleri için gerekli adımlar bir an önce atılacaktır.?

ALT YAPI SORUNLARI BÜYÜK

Eğitime en fazla payı ayırdıklarını iddia edenler okullardaki altyapı eksikliklerini neden görmezden geliyorlar. Çocuklarımız mikrop yuvası haline okullarda eğitim görüyorlar. Özel okullara 3500 TL eğitim desteği verenler, kendi okullarımıza giden körpe yavrularımıza bu değeri neden vermiyorlar, çünkü kendi çocuklarının özel okullarda böyle bir dertleri yokta ondan.?

FARKINDALILIK YARATMAK İÇİN

?Her şeyden önce vicdani sorumluluk duygularımla hareket ederek farkındalık oluşturmak amacıyla bu açıklamayı yapma zarureti hissettim.  Bu vesile ile Türklüğün ümidi, geleceğimizin garantisi sevgili gençlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyor onları yetiştiren maharetli ellere saygı ve hürmetlerimi sunuyor, muvaffakiyetler diliyorum.?



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti