Ak Parti STK'ları geziyor

Ak Parti STK

ÇALIŞMALAR SON SÜRAT...

Ak Parti STK'ları geziyor

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk seçim çalışmalarını Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretle sürdürdü.

STK'LARLA GÖRÜŞTÜLER

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk önceki gün resmi kurum ziyaretlerinin ardından bugünde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. Akçay ve vekil adaylar Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği, Doğan Haber Ajansı. Anadolu Ajansı, Türkiye Emekliler Cemiyeti, Memur Sen ve Memur Sen'e bağlı Büro Memur sen, Sağlık Sen Eğitim Bir Sen, Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettiler.

HEP UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

İlk ziyaretlerini Ticaret Odası'na yapan Ak Parti Ailesi Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştüler. Ak parti İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları Ak Parti olarak Ticaret Odaları ile hep uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek geçtiğimiz hafta yapılan Güç Birliği Toplantısının bu birlikteliğin bir örneği olduğunu vurguladılar.

MADDİ MANEVİ HEP YANINIZDAYIZ

İkinci ziyaretini Ticaret Borsasına yapan Ak Parti Ailesi burada da Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ve yönetim Kurulu üyeleri ile görüştüler. Sümer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Ticaret Borsası olarak Ak Parti kurulduğu günden bu tarafa hep tarafımızı belli ettik. Ticaret Borsası olarak maddi manevi her zaman yanınızdayız. İl Başkanımıza ve Milletvekillerimize ne zaman bir işimiz düşse ellerinden geleni yaptılar. Biz de Kırıkkale'de 3-0'ı çıkarmak için elimizden geleni yapmaya hazırız' dedi.

ÇOK DEĞERLİ BİR İL BAŞKANIMIZ VAR

Ticaret Borsası sonrası Esnaf Sanatkârlar ve Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ile görüşen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk Köstekli ve oda başkanları tarafından yoğun ilgiyle karşılandılar. Köstekli yaptığı konuşmada ‘Çok değerli bir İl Başkanımız var. Ne zaman bir işimiz düşse hiç ikiletmeden yerine getirdi. Geçmişte de çok çalışkan olan İl Başkanımız Akçay bu dönemde de çok çalışarak herkesin beğenisini topluyor' dedi. Kırıkkale için önemli olan parlamentoya güçlü gitmek. Bunun içinde biz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız' diye konuştu.

3 VEKİL ÇIKARMAK İÇİN BİZ DE VARIZ

Ziyaretlerini Memur Sen ve buna bağlı Büro Memur Sen, Sağlık Sen Eğitim Bir Sen'le sürdüren Ak Parti Ailesi buradan da tam destek aldılar. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Biz Ak Parti olarak her zaman Memur Sen'in yanında olduk ve her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz' dedi. Memur Sen Kırıkkale Şube Başkanı Oktay Sümer ise ‘7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili çıkarmak için bizde varız ve yanınızdayız' şeklinde konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ

Son ziyaretlerini Şehit Aileleri Derneği ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne yapan Ak Parti ailesi Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilediler. Ak Parti hükümetinin şehit yakınlarına tanıdığı imkânlardan oldukça memnun olduklarını ifade eden dernek başkanları Mümtaz Torunlu ve Rıfat Öcal ‘Özellikle şehit ailesinden ikinci bir kişinin kamuda iş imkânı sağlanması Şehit Ailelerini oldukça memnun etti ve maddi olarak da rahatlattı. Bu imkân sayesinde birçok şehit yakının geleceğinin güvence altına alındığını belirterek teşekkür ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız