AK Parti'yi gelip geçici görmeyin

AK Parti

‘GENÇLİK GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR'

AK Parti'yi gelip geçici görmeyin

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘Gençlik Geleceğine Sahip Çıkıyor' isimli istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Milletvekili Atalay gençlere, Ak Parti'yi gelip geçici bir siyasi parti olarak görmemeniz lazım” dedi.

KATILANLAR

İl Kültür Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay başta olmak üzere Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda genç katıldı.

GÜZEL ÇALIŞMALAR OLDU

Toplantıda gençlere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Atalay, Son 1 yıl içerisinde Kırıkkale'de gençlik teşkilatımız toparlandı. İlimizde daha etkili çalışmalar yapan Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven'e ve yönetimine teşekkür ediyorum. Allah sayınızı ve gücünüzü artırsın. Bize önemli ifadelerde bulunan İmam Hatiplilere çok teşekkür ediyorum. AK Parti'yi gelip geçici bir siyasi parti olarak görmememiz lazım” dedi.

SOSYAL FAALİYETLER

Gençlerin AK Partiye büyük bir rağbet gösterdiğini belirten  Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, Teşkilat olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Yapılan faaliyetlerle gençlerimizin ufkuna yeni ufuklar açıyoruz” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız