AKP'yi süpüreceğiz

AKP

MHP ADAYLARI HALKIN İÇİNDE...

AKP'yi süpüreceğiz

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ile Av. Halil Öztürk dün Salı pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adayı Öztürk çalı süpürgesi satan bir esnafla sohbet etti. Öztürk eline aldığı süpürgeyi göstererek AKP'yi süpüreceğiz” dedi. Daha sonra Öztürk Delice ilçesine geçti. Göçer ise Yahşihan piknik alanında gençlerle buluştu. Gençler Göçer'e yoğun ilgi gösterdi

MHP'YE YOĞUN İLGİ VAR

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ile Av. Halil Öztürk dün Kırıkkale'nin Selim Özer Mahallesine kurulan Salı pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip gündemle ilgili fikir alışverişinde bulunarak MHP'nin iktidarı için oy istediler. Esnaflar ve vatandaşların adaylara yoğun ilgi gösterdikleri gözlenirken vatandaşların ve özellikle gençlerin MHP amblemli şapka giymiş olmaları dikkat çekti.

BİZE DESTEK OLUN YETER

MHP'lilerin Pazar ziyareti sırasında Milletvekili adayı Av. Halil Öztürk ile çalı süpürgesi satan bir esnaf arasında ilginç bir diyalog geçti. Halil Öztürk bu süpürgelerin gelişen teknoloji karşısında artık hükmünü yitirdiğini ancak bu süpürge gibi hükmünü yitirmiş olan AK Parti'nin ancak bu süpürgeyle süpürülebileceğini söyledi. AK Parti'nin yalan, talan ve hırsızlıkları karşısında milletin oylarıyla durması gerektiğini belirterek AKP'yi bu süpürgelerle süpüreceğiz bize destek olun yeter” dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı