Alparslan Türkeş Bulvarı Kırıkkale´ye yakıştı

Alparslan Türkeş Bulvarı Kırıkkale´ye yakıştı

VELİ KORKMAZ ZAMANINDA KALDIRILMIŞTI

Alparslan Türkeş Bulvarı Kırıkkale´ye yakıştı

Geçtiğimiz aylarda Belediye Meclis Toplantısında alınan kararla Alparslan Türkeş Bulvarı olarak değiştirilen eski Samsun Bulvarı, yeni adına modern takıyla resmen kavuştu. Türk devlet ve siyaset hayatının önemli isimlerinden olan Alparslan Türkeş isminin 46 vilayeti birbirine bağlayan bir karayoluna verilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, ?Alparslan Türkeş Bulvarı Kırıkkale´ye yakıştı? yorumunu yaptılar.

VELİ KORKMAZ ZAMANINDA KALDIRILMIŞTI

İki dönem önce MHP´den seçimi kazanarak Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Pekdoğan tarafından ismi Alparslan Türkeş Bulvarı olarak değiştirilen Kırıkkale´nin en uzun bulvarının ismi, AK Partili belediye Başkanı Veli Korkmaz´ın ilk icraatı olarak yeniden Samsun Bulvarına çevrilmişti. İki dönem görev yapan Veli Korkmaz´ın ardından 2014 seçimlerinde AK Parti´den Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Belediye Meclisinin almış olduğu kararla yeniden Alparslan Türkeş Bulvarına dönüştürüldü.

İSABETLİ BİR KARAR

Kararın alındığı günlerde, konuya ilişkin sorularımızı yanıtlayan Başkan Saygılı, ?Sayın Pekdoğan zamanında, meclis kararı olmaksızın değiştirilen isim, Belediye Başkanımız Veli Korkmaz zamanında yeniden Samsun Bulvarına dönüştürülmüştü. Gelen talepler üzerine yaptığımız inceleme ve oylamada bulvarın adının Alparslan Türkeş Bulvarına dönüştürülmesine karar verildi. Başta MHP´li-Ülkücü kardeşlerimiz olmak üzere birçok vatandaşımız tarafından ?isabetli bir karar´ olarak değerlendirilen bu yeniliğin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

İSTASYON KARŞISINA DA ?ATATÜRK BULVARI TAKI?

Şehrin Ankara yönünden girişindeki orta refüje yapılan Tak Montajı, şehre ayrı bir hava katarken, bir diğer tak montajı da Atatürk Bulvarı istasyon girişindeki orta refüje yapıldı. Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan tak montajları vatandaşların beğenisi kazandı. Şehrimize yakışır bir çalışma olduğunu belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ettiler.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ