Altundağların Mutlu Günü

Altundağların Mutlu Günü

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ'ın biricik kızı Merve dünya evine girdi

Altundağların Mutlu Günü

Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Altundağ'ın biricik kızı Merve ile Zeki Eryılmaz'ın oğlu Yasin Eryılmaz hafta sonunda yapılan ev düğünü ile dünya evine girdi. Altundağ ailesini bu mutlu gününde yakınları, eş ve dostları yalnız bırakmadı. Düğüne her kesimden çok sayıda davetli katıldı.

GENÇ ÇİFTLERİN MUTLU GÜNÜ

Gazetemiz sahibi Fatma-Mehmet Altundağ'ın biricik kızı Merve ile Kırıkkale'nin tanınmış ailelerinden Sabriye-Zeki Eryılmaz'ın oğlu Yasin Eryılmaz hafta sonunda yapılan düğün merasimi ile dünya evine girdi. Altundağların Kaletepe Mahallesi Alparslan Pehlivanlı Bulvarındaki evlerinin bahçesinde düzenlenen düğün merasimi oldukça renkli geçti. Cumartesi günü öğle saatlerinde nişan merasimi yapıldı. Nişan merasimine her iki ailenin yakınları katıldı. Genç çiftlere takılar takıldı. Mutluluklar dilenirken gençler hiç boş durmayıp oyun oynayıp halaylar çekti. Davul zurna ve saz eşliğinde yapılan nişan merasiminden sonra akşamda düğün merasimi yapıldı.

DÜĞÜN MERASİMİ MUHTEŞEM OLDU

Genç çiftin akşamki düğün merasimi ise kelimenin tam anlamıyla muhteşem oldu. Bir yanda davul zurna, bir yanda sazlı sözlü devam eden düğün geç saatlere kadar sürdü. Davetlilere et döner, pilav ayran ve meşrubat ikramlında bulunulurken davetliler davul zurna eşliğinde yöreye has halaylara eşlik etti. Gençler ise bol bol oyunlar oynayıp çiftlerin mutlu gününe mutluluk kattı. Genç çiftlerin kınasını ise Mahmut Altundağ yaktı. Mehmet Altundağ ve yakınları davetliler ile tek tek ilgilenirken davetler ise geç saatlere kadar düğün merasiminden ayrılmadı. Gecenin geç saatlerine kadar süren merasim sırasında damadın babasının evine gidilerek hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

DÜĞÜNE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Mehmet Altundağ'ın biricik kızı Merve'nin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Kırıkkale valisi Ali Kolat önceden planlanmış programı dolayısıyla düğüne telgraf mesajı ile icabet ederken Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Milletvekili adayı Abdullah Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, İl Genel Meclis Üyesi Gazetemiz Yazarı Dursun Kuzucu, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, CHP İl Başkanı Ahmet Önal Milletvekili adayları Murat Çakırca ve Hacı Arap Karadurmuş, Milli İttifak Kırıkkale Milletvekili Adayı Faruk Vurgun, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, Yüksek İhtisas Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Tekin Akça, Başhekim Yardımcısı Mustafa Dt. Mustafa Tuğrul, Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları, esnaflar, gazete sahipleri ve davetliler katıldı.



Yunus Pehlivanlı
21.05.2015 11:01:40
Hayırlı olsun

İLHAT
21.05.2015 21:58:03
ALLAH MESUT BAHTİYAR ETSİN.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım