Amacımız çocuklarımızı geleceğe hazırlamak

Amacımız çocuklarımızı geleceğe hazırlamak

SAĞLIKLI VE MUTLU ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ

Amacımız çocuklarımızı geleceğe hazırlamak

Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulunun Geçmişten Geleceğe Topaç Öğretimi projesi dâhilinde başlatmış olduğu topaç yarışması yapıldı. Gülümse Anaokulu ve Minik Kalpler Anaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışma adeta şenliğe dönüştü. Oyunlar oynandı, yarışmalar yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeler dağıtıldı.

SERGİ AÇILIŞI

Gülümse Anaokulu Müdürü ve öğretmenleri Kübra Petek ve Zeynep Cantürk Şahin´in geçmişten geleceğe topaç öğretimi projesi dâhilinde başlatmış olduğu topaç yarışması yapıldı. Yarışmaya Gülümse Anaokulu Öğrencileri ile Minik Kalpler Anaokulu öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener, RAM Müdürü Ahmet Cünnük, Papatya Anaokulu Müdürü Zeliha Cihan, Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdürü Ömer Tanju Cihan, iki okulun yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı. Program öncesinde öğretmenler tarafından hazırlanan öğrencilerin fotoğraflarının bulunduğu sergi açılışı yapıldı.

DANS GÖSTERİSİ YAPILDI

Jüri üyeliklerini Erdal Taşkın, Yalçın Yılmaz, Şengül Doğan ve Hatice Özdemir´in yaptığı Topaç yarışmasına Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu ve Minik Kalpler Anaokulu 6 asıl 1 yedek oyuncuyla katıldılar. Çekişmeli geçen yarışmanın ilk turu puan eşitliği ile sonuçlandı. Yarışmanın finalini ise süreli yarışmalar belirledi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere kupa ve hediyeler verildi. Programda, Minik Kalpler anaokulu dans gösterisi, V.H.B. Gülümse Anaokulu Çalışkan Arılar Sınıfı Dans Gösterisi, V.H.B. Gülümse Anaokulu Neşeli Kurabiyeler Sınıfı Ve Minik Eller Sınıfı Dans Gösterisinde bulundu.

SAĞLIKLI VE MUTLU ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ

Programın açılışında konuşan Gülümse Anaokulu Müdürü Gökhan Durmuş ?Yarının geleceği öğrencilerimiz 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Geçmişten Geleceğe Topaç Öğretimi projesi dâhilinde Minik Kalpler Anaokulu ile birlikte başlatmış olduğumuz topaç yarışmamıza hoş geldiniz. Geleceğin en başarılı çocuklarının yetiştirilmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız eğitim yolunda, çocuklarımız ve aileleriyle işbirliği içinde, çağdaş eğitim sistemi ışığında; Araştıran, sorgulayan, kendine güvenli, sosyalleşebilen, ülkesini milletini seven, yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, pozitif enerjiyle ve ekip ruhuyla çalışan, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, zihinsel ve bedenen sağlıklı, mutlu çocuklar yetiştirmek için varız. Amacımız çocuklarımıza doğrudan bir şeyi öğretmekten ziyade oyunlar oynayarak ve araştırmalar yaparak çevrelerini ve kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlamaktır. Ezberci eğitim değil, uygulamalı eğitim okulumuzun benimsediği eğitim sistemidir. Amacımız çocuklarımızı geçmişin izlerini taşıyan oyunlar ve etkinliklerle geleceğe hazırlamaktır. Bu amacımızda bizlerle birlikte özveri ile çalışan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu proje ile bizi buluşturan öğretmenlerimizden Kübra Petek ve Zeynep Cantürk Şahin´e de teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki her çocuk özeldir vazgeçilmezdir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi içtenlikle selamlıyor öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında sonsuz başarılar diliyorum? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti