Ana muhalefete de, seçime de hazırız

Ana muhalefete de, seçime de hazırız

BAHÇELİ KIRIKKALE´DE, KOALİSYON ŞARTLARINI ANLATTI, ŞARTLARIN KABUL OLMAMASI DURUMUNDA KOALİSYONDA YER ALMAYACAKLARINI SÖYLEDİ

BAHÇELİ KIRIKKALE´DE, KOALİSYON ŞARTLARINI ANLATTI, ŞARTLARIN KABUL OLMAMASI DURUMUNDA KOALİSYONDA YER ALMAYACAKLARINI SÖYLEDİ VE EKLEDİ:

Ana muhalefete de, seçime de hazırız

Devlet Bahçeli´nin Kırıkkale´de, ?Erken seçimden korkmuyoruz? açıklaması basına, ?Erken seçim startı? olarak yansıdı. Peki Bahçeli basına kapalı istişare toplantısında ne konuştu? İşte detayları?

SON DURUMU ANLATTI

Kırıkkale´de genişletilmiş istişare toplantısına katılan Bahçeli´nin, ?Erken seçimden korkmuyoruz, hazırız? açıklaması tüm ülke basınında son dakika gelişmesi olarak yer aldı. Gök Düğün Salonu´nda düzenlenen toplantı MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun konuşmasının ardından basına kapatıldı. Basının salondan ayrılmasının ardından konuşan Bahçeli´nin ülkenin genel siyasi durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduğu, koalisyon görüşmelerindeki son durumu partililere anlattığı öğrenildi.

?AÇILIM SONA ERMELİ?

Bahçeli´nin toplantıda koalisyon şartlarını yeniden gündeme getirdiği öğrenildi. Özellikle Çözüm Süreci çalışmalarının durdurulması, devletin terör örgütü ile yaptığı müzakerelerin sonlanması ve çözümün terör örgütünün tamamen silah bırakması ile sağlanacağı mesajı verdiği öğrenildi. Bahçeli bu konuda partililere, ?Tavizkar açılım süreci devam mı etsin? Devlet terör örgütünün karşısında diz çökmeye devam mı etsin?? diye sorduğu öğrenildi.

?YOLSUZLUK YAPANLAR SORGULANMALI?

Bahçeli koalisyon için kırmızı çizgilerden bir tanesinin de 17-25 Aralık yolsuzluk dosyasının yeniden açılması olduğunu partililere aktardı. Bahçeli bu konuda partililere, ?Bu yolsuzlukları yapanlar sorgulanmalı. Yolsuzluk yapanlar ve göz yumanlar yargıya teslim edilsin. Tüm bunlar yapılmadan koalisyona evet demek ne kadar doğru olur?? diye seslendiği öğrenildi.

?HALK ALGI OPERASYONUNUN FARKINDA?

Seçim sonuçlarının ardından ilk değerlendirmesinde, ?Biz ana muhalefete hazırız? mesajı veren Bahçeli´nin bu mesajını salonda bulunan partililere tekrarladığı ve ?Koalisyon kurulmazsa seçimden korkmuyoruz. Halkımız yürütülen algı operasyonlarının farkında? diye konuştuğu öğrenildi.

HALKA ANLATIN

Bahçeli´nin koalisyon şartlarından vazgeçilmeyeceğini ve bu şartlar gerçekleşmediği ve olası AKP-CHP koalisyonu gerçekleştiği takdirde muhalefet olarak bu konuların üzerine gitmeye devam edeceklerini açıkladığı öğrenildi. Bahçeli partililerden koalisyon şartlarını vatandaşa daha iyi aktarmalarını istedi.

HABER: FATİH GENÇER



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı