?Anacığım üzülme, evlatların seninle?

?Anacığım üzülme, evlatların seninle?

TARAFTARLAR ŞEHİT ANNESİNE BÖYLE SESLENDİ

TARAFTARLAR ŞEHİT ANNESİNE BÖYLE SESLENDİ:

?Anacığım üzülme, evlatların seninle?

Kırıkkalesporlu taraftarlar Şehit Polis Muhammet Fatih Sivri için yürüdü. Şehir merkezinde başlayan yürüyüş Şehit Sivri´nin evinde sona erdi.

KAFEDE OTURMA ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK

Kızılkanat İş Merkezi önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu daha sonra Ankara Caddesi üzerinden Atatürk Bulvarı´na yürüdü. Burada kafeteryalarda oturan vatandaşları yürüyüşe destek vermeye çağıran taraftarlar, ?Kafede oturma şehidine sahip çık? sloganları attılar. ?Şehidim hakkını helal bize?, ?Ne mutlu Türküm diyene? gibi sloganlarla Cumhuriyet Meydanı´na gelen taraftarlar, buradan şehit evine gitmeye karar verdi.

ŞEHİT EVİNE YÜRÜDÜLER

Cumhuriyet Meydanı´nda sayıları daha çok artan taraftarlar Millet Bulvarı üzerinden şehit evinin bulunduğu Bahçelievler Mahallesi´ne kadar yürüdü. Taraftarlar mahalleye girişlerinden itibaren şehit evine gelene kadar, ?Anacığım üzülme, evlatların seninle? diye slogan attı. Tribün liderleri şehit yakınlarına baş sağlığı diledi. Taraftarlar edilen duanın ardından şehit evinden ayrıldılar. Taraftarlara yürüyüşleri boyunca esnaflar ve vatandaşlar da destek verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ