Anıtın önü çöplük mü?

Anıtın önü çöplük mü?

CUMHURİYET MEYDANINDAKİ ANITIN ÇEVRESİ HAFTA SONU ÇÖPLÜK GİBİ OLUYOR

CUMHURİYET MEYDANINDAKİ ANITIN ÇEVRESİ HAFTA SONU ÇÖPLÜK GİBİ OLUYOR

Anıtın önü çöplük mü?

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk anıtının önünde biriken çöpler görenleri hayrete düşürüyor. Özellikle hafta sonunda buraya gelen kişilerin çevreyi hoyratça kirlettiği ve etrafın çöplüğü andırdığı görülüyor.

HAFTA SONU GELMESİN İSTİYORUZ

Kırıkkale´nin belirli yerlerinde çekirdek yiyip çevreyi hoyratça kirleten vatandaşlar, bu kez de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanını mesken tuttular. Özellikle hafta sonu buraya gelen kişiler, çekirdek ve içecek artıklarını burada bırakıyor. Özellikle havaların iyi olduğu ve hafta sonlarında boş vakitlerini burada geçiren gençlerin saatlerce burada çekirdek yiyip kabuğunu da sağa sola atlamaları çevrenin çirkin görünmesine yol açıyor. Hiçbir şehirde görülmesi mümkün olmayan bu durumun yıllardır burada sürüp gitmesi Kırıkkaleliler olarak duyarsızlığımızı bir kez daha ortaya koyarken Belediye´nin ise bu duruma kayıtsız kalması bu durumu hoş karşılamayan vatandaşların tepkisine neden oluyor.

BU UTANÇ VERİCİ BİR DURUM

Atatürk anıtlarının başka illerde daha bir özenle korunurken veya çevresi daha temiz tutulmaya çalışılırken Kırıkkale´deki bu çirkin davranışın hiçte hoş olmadığı belirtiliyor. Şehirdeki temizlik konusunda da sürekli şikâyetlerin her geçen gün arttığı bilinirken şehrin göbeği sayılan üstelik Atatürk anıtının çevresinin de yetkililerce yeterince gözetilmemesi manidar olarak değerlendiriliyor. Belediyenin bu duruma daha hassas bakması isteniyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar Atatürk Anıtının önünde ki çekirdek kabukları ve çöplerin utanç verici bir durum olduğunu söylediler.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü