Ankara´daki fuara Kırıkkale damga vurdu

Ankara´daki fuara Kırıkkale damga vurdu

KIRIKKALE ÜRÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ankara´daki fuara Kırıkkale damga vurdu

Ankara Ticaret Odasının (ATO) ev sahipliğinde düzenlenen ?2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi? Ankara´da yapıldı. Üç gün süren Coğrafi İşaretli Ürünler Fuarı çeşitli etkinliklere ve renkli görüntülere sahne olurken Kırıkkale ürünlerinin sergilendiği stant büyük beğeni topladı.

?DİNEK?, MARKA OLMA YOLUNDA

Bu yıl ikincisi ATO Congresium´da düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Fuarında, Kırıkkale´de Vali Yunus Sezer´in girişimleriyle ortaya çıkartılan Kırıkkale Dinek Yöresel Ürünleri de ilk kez bir uluslararası fuarda tanıtılma imkânı buldu. Fuarda coğrafi işaretli ürün olarak belirlenen Kılıçlar Soğanı, Keskin Tavası ve patent başvurusunda bulunulan Delice Tuzu, Sulakyurt Kavunu, Kırıkkale Belediyesinin girişimleriyle yeniden gün yüzüne çıkartılan Kırıkkale Süt Şekerinin tanıtımı yapıldı. Tanıtımda Kırıkkale standı büyük ilgi gördü.

USTALAR TOPLULUĞU KIRDI GEÇİRDİ

Coğrafi İşaretli Ürünler Fuarı çeşitli etkinliklere ve renkli görüntülere sahne olurken Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ustalar Topluluğu Halk Oyunları Gösterisi büyük ilgi gördü. Fuarın açılışına Kırıkkale´den Vali Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TSO Başkanı Ahmet Varlı, il müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KIRIKKALE SİLAHLARINA BÜYÜK İLGİ

Diğer taraftan MKE´nin Kırıkkale fabrikalarında tamamen yerli imkânlarla üretilen silahları da ilgiyle ziyaret edilen stantların başında geldi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı