Annelik ulvi bir müessesedir

Annelik ulvi bir müessesedir

BALOĞLU´NDAN ANLAMLI MESAJ

Annelik ulvi bir müessesedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun eşi Zekiye Baloğlu, Anneler Günü vesilesiyle, MHP´li kadınlarla yemekte bir araya geldi. ?Toplum hayatının temel yapı taşı olan anneler, ailenin çekirdeği ve vazgeçilmezidir? diyen Baloğlu, ?Emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali olan annelik ulvi bir müessesedir? diye konuştu.

ANNELİĞİN, TOPLUMU BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR ROLÜ VARDIR

?Anne, nesli temin ve talimin kaynağı olmakla birlikte, ailenin fiili reisi, memuru, işçisi, esnafı, işvereni ve en önemlisi herkesin öğretmenidir? diyen Zekiye Baloğlu, ?Anneliğin ayrıştırıcı, ötekileştirici değil, toplumu yakınlaştıran, birleştiren, bütünleştiren bir rolü vardır. Şefkat ve merhamet membaı anneler, sadece kendi çocuklarının değil, temas ettiği, dokunduğu, aynı ortamda bulunduğu tüm çocukların öğretmenidirler.?

ANNELERİMİZİN, ÜZERİMİZDE ÖDENEMEZ HAKLARI BULUNMAKTADIR

?Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin, üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Annelerin hayat standartlarının iyileşmesi, sosyal hayatta etkin rol üstlenmeleri, sağlıklı bir toplumun olmazsa olmazıdır. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum? dedi.

BALOĞLU´NDAN ANLAMLI MESAJ

Yemek programına yazılı bir mesaj gönderen MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu da mesajında şu ifadelere yer verdi: ?Bazı şeyler kelimelerle anlatılamaz. Anlatabilmek için o sıcaklığı hissetmek gerek. Ben sizlerden o sıcaklığı hep hissettim. Ne benden size Başkan ne de sizden bana Kadın Kolları olur. Benden size olsa olsa bir evlat, bir kardeş olur. Sizden bana da olsa olsa bir kardeş ya da bir anne olur. Her arkamı döndüğümde sizleri yanımda görmek, bir abiniz bir kardeşiniz, bir evladınız olarak beni hep gururlandırdı. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız