Aranıyordu, cesedi bulundu

Aranıyordu, cesedi bulundu

KIZILIRMAK´TA BULUNDU

Aranıyordu, cesedi bulundu

Kırıkkale´nin Osman Gazi Mahallesi´ndeki evinden 40 gün önce sabah iş aramak için çıkan inşaat işçisinin cesedinin bulunduğu iddia edildi.

KİMLİĞİ ÇIKTI

Evli 2 çocuk babası 32 yaşındaki Recep Karcı´nın cesedi Rafineri Köprüsü altında bulunan piknik alanında bulunduğu söylendi. Bulunan cesedin yanında Karcı´nın kimliği çıktı. Kırıkkale´nin Osman Gazi Mahallesi´ndeki evinden 40 gün önce sabah iş aramak için çıkan inşaat işçisi evli 2 çocuk babası 32 yaşındaki Recep Karcı bir daha eve dönmedi. Yakınları, Recep Karcı´nın telefonunun önce cevap vermediğini daha sonra da kapandığını belirterek, hayatından endişe ettiklerini söyledi.

SİNYALİ KIZILIRMAK´TA SONLANDI

Biri 2, diğeri 3 yaşında iki kız çocuğu babası olan ve inşaatlarda çalışan Recep Karcı, geçtiğimiz günülerde sabah iş aramak için evden çıktı. Karcı´nın akşam eve dönmemesi üzerine eşi Atiye Karcı, cep telefonunu aradı. Önceleri cevap vermeyen telefon daha sonra kapandı. Atiye Karcı bunun üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu. Recep Karcı´nın cep telefonu sinyalinin son olarak Kızılırmak Nehri kenarında tespit edildiği belirtildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama