?Arazi tahsis etmeye hazırız?

?Arazi tahsis etmeye hazırız?

ASKERİ BİR BİRLİĞİN SULAKYURT´A TAŞINMASINI İSTEDİKLERİNİ BİLDİREN BİLDİK:

ASKERİ BİR BİRLİĞİN SULAKYURT´A TAŞINMASINI İSTEDİKLERİNİ BİLDİREN BİLDİK:

?Arazi tahsis etmeye hazırız?

Kırıkkale´nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Genel Kurmay Başkanlığı´na ait zırhlı birliklerin ve kışlaların Ankara dışına taşınmasıyla ilgili olarak Sulakyurt ilçesinde arsa tahsisi yapabileceklerini söyledi.

HER ZAMAN HAZIRIZ

Belediye Başkanı İsmail Bildik, Genel Kurmay Başkanlığı´na ait zırhlı birliklerin ve kışlaların Ankara dışına taşınmasıyla ilgili olarak Sulakyurt ilçesinde arsa tahsisi yapabileceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Bildik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, askeri birliklerden herhangi bir kısmını ilçe sınırları içerisinde istihdam etmekten gerek kendisinin gerekse ilçe halkının memnuniyet duyacağını dile getirdi.

ÖZTÜRK´E İLETTİLER

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün ilçelerini ziyaretlerinde bir açıklama yaparak Ankara´daki dağılan birliklerden arazi verilmesi durumunda Sulakyurt ilçesine de verebileceklerini ifade ettiğini aktaran Bildik, şöyle konuştu: "Biz bu hususta zırhlı birlikler ve kışlalar için her türlü arsa ve arazi vermeye hazır olduğumuzu kendilerine belirttik. Peygamber ocağının bir parçasının, askeriyemizin ilçemizde olmasından onur ve şeref duyarız. Bizler, askeri seven bir milletiz. Sulakyurt ilçemizde bir taburu, alayı hatta bir tugayı dahi barındıracak yerimiz mevcut. Yeter ki öyle bir kuruluş ilçemize gelsin. Sulakyurt Belediyesi ve Sulakyurt halkı olarak askeri birliklere arazi ve arsa tahsisi yapmaya talibiz. Bunun için de belediye olarak elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız. Yeter ki bize göndersinler. Eğer ilçemize böyle bir imkân tanınırsa büyük memnuniyet duyacağız."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ