Arçelik´ten modern mağaza

Arçelik´ten modern mağaza

ÖZEL SEKTÖR ÖNEMLİ

Arçelik´ten modern mağaza

Kırıkkale´nin önde gelen kuruluşlarından Kurtoğlu Limitet Şirketi, yeni Arçelik mağazasını müşterileriyle buluşturdu. Açılışta dualar edilerek, hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.

YENİLİKÇİ ANLAYIŞ

Mağaza Yenidoğan Mahallesi Osman Tiryaki Caddesi 20/A´da açıldı. Açılış muhteşem şekilde gerçekleşti. Açılışa yüzlerce insan katıldı. Yeni mağazayı gören ve içini gezen insanlar, gözlerine inanamadı. İşletme sahipleri, yüzlerce ürün ve yenilikçi hizmet anlayışıyla buluşturmak için bütün Kırıkkalelileri yeni Arçelik mağazalarına bekliyorlar.

AÇILIŞA KATILANLAR

Açılışa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TSO Başkanı Ekrem Gök, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,  Bahşılı AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar,  Arçelik Satış Direktörü Barış Orbay, ünlü sanatçı Faik Öztürk, sivil toplum kuruluşu başkanları, işadamları, esnaflar, Kurtoğlu ailesi ve vatandaşlar katıldı.

MUTLULUK DUYDUM

Kurtoğlu Şirketinin yeni açtığı Arçelik Mağazasının açılışına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Kurtoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kurtoğlu, ?Büyük onur, kıvanç ve mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Sizleri burada görmekten mutluluk duydum. Sağ olun ve var olun.?dedi.  Arçelik Satış Direktörü Barış Orbay, Kırıkkale´ye yeni bir mağazaya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

BOL KAZANÇLAR DİLİYORUZ

Kurtoğlu ailesinin yıllardır Kırıkkale´de ticaret yaptığını açıklayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Kırıkkale´nin yanında Ankara ve Kayseri illerine açılmaya başladılar. Burada Arçelik Satış Mağazasının açılışı için buradayız. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Arçelik bugüne özel indirimler yapmıştır. Kırıkkale halkından alışverişler bekliyoruz.?diye konuştu.   

KIRIKKALE YILI OLDU

?Kırıkkale bizim aşkımız ve sevdamız.? diyerek sözlerine başlayan Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Bu yıl Kırıkkale yılı. Bu arada Kırıkkale Başkanımıza da teşekkür ederim. Bizleri şampiyon etti. Öte yandan Ankara´da düzenlenen tanıtım günlerinde, Kırıkkale ile Ankara´da yaşayan Kırıkkaleliler kaynaşma imkanı buldu. Ayrıca yatırımını şehre yapan herkese teşekkür ederim.?şeklinde konuştu.

ÖZEL SEKTÖR ÖNEMLİ

Kırıkkale´de güzel şeyler olduğunu ifade eden Vali Ali Kolat, ?Nur Camii´nden tutunda Hükümet Konağına kadar. Hastanelerimize kadar. Özel sektörlerimiz güzel atılımlar yaptı. Bunların hepsine şahitlik ettim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Özel sektörün mesafe alması ve güzel şeyler yapması bizleri mutlu ediyor. Bir ilin kalkınması özel sektörle olur. Özel sektör güçlü ise o şehir atak yapar.?dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı